Hur man döljer nyheter och intressen i aktivitetsfältet i Windows 10

0 Shares

Eventuella ändringar som Microsoft medför till Windows 10 har en tendens att vara ganska polariserande, och det senaste tillskottet av nyheter och intressen i Aktivitetsfältet är inte annorlunda.

Medan det verkar som om, kan möjligheten att hålla sig uppdaterad med de senaste nyhetsrubrikerna, se uppdaterade väderprognoser, spåra aktiekurser och mer från aktivitetsfältet verka användbart, det är verkligen inte av intresse för alla. Så om funktionen har rullats ut till dig och du inte gillar den här, så här inaktiverar du nyheter och intressen i aktivitetsfältet.

Se även:

Som ofta är fallet med den nya Windows 10-funktionen, iscensätter Microsoft en förskjuten rullning av nyheter och intressen. Du kanske inte ser det omedelbart, men när det anländer kan du mycket väl se det som onödigt aktivitetsfält. Den goda nyheten är att du inte bara kan inaktivera det, men det är enkelt att göra det.

Komponenten Nyheter och intressen i aktivitetsfältet är valfri på samma sätt som Cortana-knappen, Aktivitetsvy-knappen och olika verktygsfält. Så här döljer du det:

    Högerklicka på ett tomt avsnitt i aktivitetsfältet Klicka på i snabbmenyn som visas Nyheter och intressen

    Välj från undermenyn Stäng av

Det är allt som finns!

0 Shares