Hur man döljer Twitter bug reporter-ikonen i Android

0 Shares

Twitter bug reporter ikon

Om du har registrerat dig i betaversionen av Twitter – och i vissa fall, även om du inte har gjort det – kanske du har märkt utseendet på Twitter bug reporter-ikonen i Android-statusfältet. Det irriterar dig mycket troligt, och du vill förmodligen bli av med det.

Jaga igenom appens inställningar så hittar du inget som relaterar till ikonen. Så, vad kan du göra? Du kan gå bort från den officiella Twitter-appen och prova ett av tredjepartsalternativen, men du kanske inte vill. Läs vidare för att ta reda på hur du kan hålla fast vid den app du har lärt känna och älska (kanske) och förvisa Twitter bug reporter-ikonen en gång för alla.

Se även:

Helt varför ikonen verkar vara lite slumpmässig. För vissa människor verkar det för att de deltar i betaprogrammet och testar nya funktioner. För andra visas det bara slumpmässigt i appens huvudversion utan betaversion. För vissa människor är det bara att installera en uppdatering för att bli av med den irriterande ikonen, medan det för andra är ganska mer ihållande.

Men det finns ett enkelt sätt att dölja ikonen och förhindra att den någonsin stör dig igen:

    Öppna Android-inställningar och gå till Meddelanden

    Bläddra igenom listan över appar som visas och tryck lätt på Twitter. Bläddra ner till botten av listan och leta reda på Övrig

    Växla mellan Utveckling stänga av och ikonen ska försvinna, aldrig att ses igen.

0 Shares