Hur man installerar och använder det fantastiska Kodi-alternativet som blir allt populärare

0 Shares

Kodi är ett fantastiskt och mycket flexibelt gratismedicenter, men under det senaste året eller så har lagliga åtgärder, domstolsärenden, försvinnande tillägg och annan dålig publicitet gjort människor försiktiga med det, och förståeligt så. Det är inte olagligt att använda Kodi, men att installera tillägg som låter dig strömma upphovsrättsskyddat innehåll gratis kan få dig till problem.

I kölvattnet av all denna dåliga publicitet har den rivaliserande streamingtjänsten Mobdro blivit allt populärare. Appen kan installeras på vilken Android-enhet som helst, inklusive telefoner, surfplattor, Amazons Fire TV Stick och Googles Chromecast 2.

SE ÄVEN:

Att installera appen på din enhet är tillräckligt enkelt och gratis – även om du behöver en Premium Mobdro-prenumeration om du vill installera den på en Chromecast.

Innan du kan installera appen måste du först aktivera Okända källor på din Android-enhet. Öppna inställningar, rulla ner och öppna säkerhet sektion. Lokalisera Okända källor och tillåta installation av appar utanför Play Store. OK den här ändringen.

Gå sedan till Mobdros webbplats på din enhet och ladda ner appen i APK-format. När nedladdningen är klar, dra ner meddelandeskärmen och tryck på installera.

Kontrollera behörigheterna och tryck sedan på Installera så är du redo att acceptera villkoren och börja använda den.

Det skiljer sig från Kodi genom att du inte behöver installera några tillägg för att strömma innehåll. Välj bara en kategori från listan, som inkluderar Live, kanaler, nyheter, shower, filmer, musik, sport och mer.

Mobdro kommer att söka på nätet efter tillgängliga gratis strömmar. Tryck på en länk så startar programmet eller filmen direkt.

Mobdro fungerar på alla versioner av Android från 4.2 och uppåt. Det finns massor av annonser och sponsrat innehåll hela tiden och du har inte så mycket kontroll över vad du ska titta igenom som på Kodi, men det är fortfarande en fantastisk gratis app och värt att prova.

Naturligtvis skulle vi inte uppmuntra dig att titta på olagliga strömmar och sunt förnuft gäller här. Om du ser en länk till en film som för närvarande spelas på biograferna kan du vara säker på att den inte finns där med upphovsrättsinnehavarens välsignelse.

0 Shares