Hur man kopierar flera Whatsapp-meddelanden [Easy Way]

0 Shares

WhatsApp är den mest populära meddelandeprogrammet där vi chattar med varandra med dela mycket information som dokument, bilder och videor. WhatsApp har många funktioner. Vi är omedvetna om massor av WhatsApps funktioner. Det här är en av dem. Hur man kopierar WhatsApp-meddelanden och du kan enkelt klistra in dem på annan WhatsApp-chatt och även på Gmail, Instagram och text. Du kan inte kopiera foton, videofiler utan dela dem på andra sociala medier.Kopiera flera Whatsapp-meddelanden

Hur man kopierar flera Whatsapp-meddelanden

Du kan enkelt kopiera vidarebefordrade och mottagna meddelanden. I WhatsApp kan du bokmärka dina favoritmeddelanden, foton och videor med hjälp av stjärnmärkta meddelanden. WhatsApp är en mycket populär app för att hålla kontakten med din familj, vänner och släktingar. Vi delar massor av nödvändig information bland människor.

Följ dessa steg som ges nedan, kopiera och klistra in WhatsApp-meddelanden på Android-telefoner och surfplattor.

Hur man kopierar flera meddelanden i WhatsApp på Android-telefon.

    För det första, öppna din WhatsApp på din smarta mobiltelefon, telefon. Tryck på chattfliken som visas högst upp på din WhatsApp. Öppna nu en chatt i din WhatsApp-kontaktlista. Tryck och håll kvar det chattmeddelande du vill kopiera, om du vill kopiera flera meddelanden väljer du meddelanden en efter en från chattlistan. Inuti chattboxen hittar du en ikon längst upp till höger som vi känner till som kopieringsikonen.Hur man kopierar flera Whatsapp-meddelanden [Easy Way]Tryck på ikonen Kopiera. Nu får du det kopierade meddelandet på din enhet. Du kan klistra in det kopierade meddelandet var som helst, till exempel i WhatsApp-chatt, på Gmail, på Instagram. Tryck och håll ned på skärmen för meddelandetyp. Öppna vilken WhatsApp-chatt du vill klistra in det kopierade meddelandet. Det finns en etikett för meddelandetyp, håll den här för att klistra in meddelandet. Klicka på klistra in alternativet. Klistra in alternativet bubblade när du trycker och håller ned på skärmen för meddelandetyp.

Slutligen får du det kopierade meddelandet på din WhatsApp-chattskärm. Det är en bit kaka. Nu kan du enkelt kopiera flera meddelanden på WhatsApp och klistra in dem där du vill, till exempel WhatsApp-chatt, Instagram, Gmail, Snapchat, etc.

Hoppas att den här informationen är mycket användbar för dig och också dela den här användbara informationen med dina vänner och familj.

Slutord

Detta var det enklaste sättet att kopiera WhatsApp mer än ett meddelande utan att kopiera datum, tid eller avsändarnamn eller nummer etc. om du står inför något problem när du använder ovanstående metod. Sedan kan du nedan i kommentarsektionen. Jag svarar dig snart.

0 Shares