Hur man länkar en iPhone eller Android-telefon till en Windows 10-dator

0 Shares

Windows 10 Mobile är nu officiellt död, och Microsoft har riktat sin uppmärksamhet mot Android och iPhone och släppt ett växande antal appar för dessa operativsystem.

Du kan nu också länka din Android-enhet eller iPhone till vilken dator som helst som kör Windows 10 Fall Creators Update, vilket gör att du kan starta en uppgift på din telefon och sedan fortsätta på din dator. Här är vad du behöver göra.

SE ÄVEN:

Öppna på din dator inställningar och klicka på Telefon. Klicka på Lägg till en telefon alternativ. I fönstret som öppnas anger du landskod och telefonnummer och klickar på Skicka.

En länk till Fortsätt på PC-appen skickas till din telefon via SMS. Tryck på det här och installera sedan appen från Google Play eller Apple App Store, beroende på din enhet.

När du har installerat öppnar du den nya appen och bläddrar igenom guiden för att använda tjänsten. Du kan sedan prova det genom att skicka en webbsida via telefonens inbyggda delningsfunktion (du kan behöva gå in i posten Mer för att lägga till Fortsätt på PC som delningsalternativ).

Du måste sedan logga in på samma Microsoft-konto som du använder på din Windows-enhet. Appen söker efter din dator. När den hittar den kan du välja att skicka sidan till den genom att trycka på PC-namnet eller Fortsätt senare. Med det senare alternativet skickas en länk till Action Center i Windows, och du kan öppna den där när det passar dig.

0 Shares