Hur man ser Apples iPhone 7 starta live på vilken enhet som helst, inklusive Windows, Linux och Android

0 Shares

iPhone7

På bara några timmar tar Apple bort sina senaste smartphones, iPhone 7 och dubbla kameror utrustade 7 Plus. Kommer Apple att dike hörlursuttaget som ryktet? Kommer vi att få vår första glimt av Apple Watch 2? Vi får reda på det snart. Evenemanget är planerat att starta 10:00 PDT / 18:00 BST, och som alltid kommer det att streamas live så att du kan ställa in hemma eller (kanske) arbeta.

Apple gillar att predika för de troende, så det finns de vanliga begränsningarna på plats. Livestreaming av evenemanget kräver Safari 6.0.5 eller senare på OS X v10.8.5 eller senare; Safari på iOS 7.0 eller senare. Streaming via Apple TV kräver andra- eller tredje generationens Apple TV med programvara 6.2 eller senare, eller en fjärde generationen Apple TV. Windows 10-användare kan också ställa in med Microsoft Edge.

Förutsatt att du har vad som krävs kan du titta på keynoten live här.

Om du har en Windows-dator som kör en tidigare version av Microsofts operativsystem, en Linux-låda eller en Android-telefon eller surfplatta, kan du fortfarande titta på evenemanget, men du måste installera VLC Media Player. Förutsatt att du gör det, öppna det och klicka på Media längst upp till vänster. Gå till Öppna nätverksström och klistra in i nätverks-URL: en för Apple-evenemanget som är:

http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/4500/4500.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=

Den här länken visas inte förrän evenemanget börjar (och kan ändras strax före evenemanget, så se till att uppdatera sidan innan du kopierar den).

Dela gärna dina tankar om vad Apple visar upp i kommentarerna nedan.

0 Shares