Hur man slår på & amp; Av Säkert läge på din Android

0 Shares

Vill du spåra orsakerna eller tredjepartsapparna som kan orsaka problem på din smartphone? Om ja, har du hamnat på rätt sida. Idag I det här inlägget ska vi dela några steg som du kan följa för att aktivera android säkert läge. Medan processen för att vrida säkert läge kan variera beroende på vilken enhet du har, men att komma ur säkert läge är alltid detsamma. Så här kan du göra detta:Så här slår du på och stänger av Säkert läge på din Android

1. Hur aktiverar du Android Safe Mode på Android i lager?

För att starta om din Android-enhet i säkert läge, följ bara stegen nedan för att komma igång:

Läs också: – 3 sätt att komma åt iTunes för Android

2. Hur aktiverar du felsäkert läge på Samsung Galaxy Series?

Om du äger en Samsung Galaxy S8, Galaxy S6 eller någon annan Galaxy-enhet måste du följa stegen nedan för att aktivera säkert läge:

Först och främst, stäng av enheten. Håll sedan ned strömbrytaren tills du ser Samsung-logotypen på skärmen.Så här slår du på och stänger av Säkert läge på din Android
När Samsung-logotypen visas trycker du direkt på volym ned-knappen tills enheten startar upp. Släpp bara volym ned-knappen när du ser orden “säkert läge” i det nedre vänstra hörnet.Så här slår du på och stänger av Säkert läge på din Android

Nu kan du avinstallera alla tredjepartsappar som kan orsaka problem på din Android-enhet. När du är klar kan du stänga av Android-säkert läge. För att göra det, gå bara till nästa del.

Läs också: – Så här fixar du skärmöverlägg upptäckt i Android

3. Hur stänger jag av Android-felsäkert läge?

Som vi har nämnt ovan finns det inga andra steg för att komma ut från säkert läge. Så det spelar ingen roll vilken Android-telefon du har, följ bara stegen nedan för att stänga av säkert läge:

När du är klar med säkert läge, håll ned strömbrytaren och välj avstängningsknappen för att stänga av enheten. Nu håller du bara på strömbrytaren igen tills du ser Android-logotypen på skärmen.

När enheten har startat är du i säkert läge och nu kan du komma åt alla appar från tredje part.

Läs också: – Hur man laddar ner betalda appar för Free på Android

Slutsats

Det är allt! Ovan är stegen som du måste följa för att slå på och av säkerhetsläget android. Jag hoppas att det här inlägget hjälpte dig att få den information som du kanske letade efter. Om du gillade det här inlägget, glöm inte att dela det med andra människor som letar efter detsamma. Äntligen, om du är tveksam, kontakta oss gärna via kommentarsektionen nedan.

0 Shares