Hur man tittar på Apples nya iPad- och Mac-händelse

0 Shares

På bara några timmar tar Apple omslag från sina senaste iPads och Mac-datorer. Lanseringsevenemanget kommer att hållas i Brooklyn den här gången, vilket innebär att det kommer att vara mycket tidigare än vanligt.

Vi förväntar oss att se en ny iPad-knapplös iPad Pro med tunnare ramar och en Face ID-sensor, uppdaterade iMac, en ny MacBook Air och kanske en ny Mac Mini. iOS 12.1 är också ute idag, så förvänta dig några referenser till det också, liksom de vanliga överraskningarna.

Evenemanget är planerat att starta 10:00 EDT / 07:00 PDT / 14:00 GMT, och som alltid kommer det att streamas live.

Strömmen fungerar nu genom alla större webbläsare. iOS-användare kan ställa in via Safari, medan Mac-användare kan titta på Safari, Chrome eller Firefox. Windows-användare kan följa händelsen via Chrome, Firefox eller Microsoft Edge. Om du har en Apple TV kan du titta på den via Apple Events-appen.

Evenemanget streamas direkt från Apple Events-sidan här. Om du åker dit innan evenemanget startar kan du se de anpassade logotyperna Apple har skapat. Uppdatera sidan för att se en annan.

När evenemanget börjar kan du gärna dela dina tankar nedan om vad Apple visar upp idag.

0 Shares