Hur man tittar på Apples stora iPhone X startar live på vilken enhet som helst, inklusive Windows, Linux och Android

0 Shares

Apple Park

På bara några timmar tar Apple bort sina senaste smartphones, iPhone 8/8 Plus och den renoverade jubileumsenheten som förväntas kallas iPhone X. Det kommer sannolikt också att avslöja en uppdaterad 4K Apple TV, och en ny LTE-version av Apple Watch.

På grund av ett stort antal detaljerade läckor har vi redan en god uppfattning om vad som kommer att presenteras vid det första evenemanget någonsin på nya Steve Jobs Theatre i Cupertino, men som alltid kommer det säkert att finnas några överraskningar.

Evenemanget är planerat att starta 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST, och som alltid kommer det att streamas live så att du kan ställa in hemma eller (kanske) jobba.

Apple gillar att predika för de troende, så det finns de vanliga begränsningarna på plats. Livestreaming av evenemanget kräver Safari på macOS v10.11 eller senare; Safari på iOS 9.0 eller senare. Streaming via Apple TV kräver andra- eller tredje generationens Apple TV med programvara 6.2 eller senare, eller en fjärde generationen Apple TV. Windows 10-användare kan också ställa in med Microsoft Edge.

Förutsatt att du har vad som krävs kan du titta på keynoten live här.

Om du har en Windows-dator som kör en tidigare version av Microsofts operativsystem, en Linux-låda eller en Android-telefon eller surfplatta, kan du fortfarande titta på evenemanget, men du måste installera VLC Media Player. Förutsatt att du gör det, öppna det och klicka på Media längst upp till vänster. Gå till Öppna nätverksström och klistra in i nätverks-URL: en för Apple-evenemanget som är:

https://p-events-delivery.akamaized.net/17oiubaewrvouhboiubasdfv09/m3u8/hls_mvp.m3u8

Dela gärna dina tankar om vad Apple visar upp i kommentarerna nedan.

0 Shares