Hur man tittar på Apples stora iPhone XS lanseras live på vilken enhet som helst, inklusive Windows, Linux och Android

0 Shares

På bara några timmar tar Apple bort sina senaste smartphones, 6,1-tums LCD iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS Max. Det förväntas också avslöja en uppdaterad Apple Watch med en 15 procent större skärm, samt den vanliga programvaruuppdateringen för iOS, tvOS, watchOS och macOS. En trådlös AirPower-laddningsplatta är också en möjlighet.

På grund av ett antal läckor har vi redan en bra uppfattning om vad som kommer att visas på evenemanget på Steve Jobs Theatre i Cupertino, men det kommer säkert att bli några överraskningar.

Evenemanget är planerat att starta 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST, och som alltid kommer det att streamas live så att du kan ställa in hemma eller på jobbet.

Det finns fler sätt att titta på liveströmmen idag. Apple säger:

Denna ström upplevs bäst på en iPhone, iPad eller iPod touch med Safari på iOS 10 eller senare; en Mac som använder Safari på macOS Sierra 10.12 eller senare; eller en dator med Windows 10 och Microsoft Edge. För att streama till Apple TV via AirPlay krävs en Apple TV (andra generationen eller senare) med den senaste Apple TV-programvaran eller tvOS. Andra plattformar kan också ha tillgång till strömmen med de senaste versionerna av Chrome eller Firefox (MSE, H.264 och AAC krävs).

Du kan titta på nyckeln live här. Du kan också titta på det för första gången via Twitter.

Om du har en Windows-dator som kör en tidigare version av Microsofts operativsystem, en Linux-låda eller en Android-telefon eller surfplatta, kan du fortfarande titta på evenemanget, men du måste installera VLC Media Player. Förutsatt att du gör det, öppna det och klicka på Media längst upp till vänster. Gå till Öppna nätverksström och klistra in i nätverks-URL: en för Apple-evenemanget som är:

https://p-events-delivery.akamaized.net/189kljhbasdcvjhasbdscvoahsbdcvaoshdbvaosdhbvasodhjbv/m3u8/atv_mvp.m3u8

Dela gärna dina tankar om vad Apple visar upp i kommentarerna nedan.

0 Shares