Hur man tittar på Apples virtuella WWDC 2020 gratis – iOS 14 och ny hårdvara förväntas

0 Shares

WWDC 2020

Senare idag är Apple värd för sin första virtuella Worldwide Developers Conference. På grund av coronaviruspandemin är WWDC 2020 en online-händelse, och du kan ställa in alla nya meddelanden.

Saker startar klockan 10:00 PDT med en speciell händelse tal från företagets VD Tim Cook. Som alltid vet vi inte säkert vad som kommer att avslöjas vid evenemanget, men vi kan förvänta oss att lära oss om iOS 14, WatchOS 7 och macOS 10.16, samt en ny hårdvara inklusive armbaserade Mac-datorer.

Se även:

Eftersom det redan har läckt ut iOS 14 kommer det att bli intressant att se vilka nya detaljer Apple har att avslöja om operativsystemet. Ett rykte som har gjort rundorna antyder att programvaran kan bytas namn på iPhoneOS, men vi måste se om det visar sig vara korrekt. Det kommer också att finnas fullständiga detaljer om iPadOS 14, tvOS 14, watchOS 7 och macOS 10.16, som vi ännu inte vet mycket om.

På maskinvarufronten kommer vi att lära oss lite mer om de ARM-baserade Mac-datorerna som planeras, men det är osannolikt att vi faktiskt kommer att se någon förrän någon gång nästa år. En ny iMac förväntas också, liksom nya Apple TV-modeller.

Om du vill titta på live, gå över till Apple-evenemangssidan klockan 10:00 PDT idag. Du kan titta på Special Event Keynote först och sedan klockan 14 PDT finns det Platforms State of the Union-adressen att se fram emot.

0 Shares