Hur man tittar på Apples WWDC 2017 keynote live på alla enheter inklusive Windows, Linux och Android

0 Shares

wwdc17

Apples världsomspännande utvecklarkonferens startar idag, måndagen den 5 juni, i San Jose, med det stora huvudtalen som planeras till 10:00 PDT / 13:00 EST / 6:00 BST. Som alltid kommer den att streamas live så att du kan ställa in hemma eller (kanske) arbeta.

Eftersom WWDC är för programutvecklare, avslöjar Apple vanligtvis inte större ny hårdvara, men vi förväntar oss att en “Siri” -högtalare tillkännages och kanske några nya MacBooks. Vi räknar också med information om iOS 11, som förmodligen inte kommer att köras på 32-bitars hårdvara, och uppdateringar till macOS, watchOS och tvOS. Det kommer sannolikt att finnas några intressanta överraskningar också.

När det gäller att titta på livestreamen gillar Apple att predika för de troende, så det finns de vanliga begränsningarna på plats. Streaming av evenemanget kräver Safari 6.0.5 eller senare på OS X v10.8.5 eller senare; Safari på iOS 7.0 eller senare. Streaming via Apple TV kräver andra- eller tredje generationens Apple TV med programvara 6.2 eller senare, eller Apple TV 4 med vilken version av tvOS som helst. Om du har Windows 10 kan du titta på Microsoft Edge.

Förutsatt att du har vad som krävs kan du titta på keynoten live här.

Om du har en Windows-dator som kör en tidigare version av Microsofts operativsystem, en Linux-låda eller en Android-telefon eller surfplatta, kan du fortfarande titta på evenemanget, men du måste installera VLC Media Player. Förutsatt att du gör det, öppna det och klicka på Media längst upp till vänster. Gå till Öppna nätverksström och klistra in i nätverks-URL: en för Apple-evenemanget som är:

https://p-events-delivery.akamaized.net/17qopibbefvoiuhbsefvbsefvopihb06/m3u8/hls_mvp.m3u8

Det finns också en officiell WWDC-app tillgänglig. Detta låter dig strömma videor från nuvarande och tidigare WWDC-sessioner, börja titta på en iOS-enhet och hämta var du slutade på en annan, bläddra i tider, platser och beskrivningar för sessioner, laboratorier och speciella evenemang och hålla koll på senaste nyheterna, få viktiga meddelanden och se dagliga foton.

Dela gärna dina kommentarer om vad Apple visar upp i kommentarerna nedan.

0 Shares