Hur överför jag filer från din gamla telefon till iPhone 11 utan att förlora några data?

0 Shares

2019-sortimentet av Apple iPhones är nu officiellt tillgängligt på marknaden. Som alltid har människor runt om i världen redan förbeställt sina favoritmodeller på iPhone 11.

Eftersom de flesta av våra personliga och officiella data finns på en smartphone idag är det en tråkig uppgift att migrera till en ny enhet. Att kopiera varje fil till en ny enhet under migreringen är en besvärlig uppgift och de flesta av oss slutar med att förlora några värdefulla data i processen.

Även om det finns verktyg tillgängliga för att migrera data från en enhet till en annan, har de flesta vissa begränsningar som inte tillåter fullständig datamigrering till den nyare enheten.

Om du letar efter en programvara som gör att du enkelt kan migrera från din äldre iPhone eller Android-enhet till den senaste iPhone 11, är AnyTrans-verktyget det du behöver.

Vad är AnyTrans?

AnyTrans är ett iPhone-hanteringsverktyg som låter användare kopiera, säkerhetskopiera och hantera data som lagras på deras enhet. Även om AnyTrans-programvaran har varit ganska populär i några år har den senaste AnyTrans 8-uppdateringen medfört många förbättringar och funktionstillägg som gör den mer användbar än någonsin tidigare.

För att ge dig en bättre förståelse av AnyTrans 8 iPhone manager-programvaran nedan är en beskrivning av några av dess viktigaste funktioner.

Intuitivt användargränssnitt: AnyTrans 8-programvaran har ett helt nydesignat gränssnitt jämfört med tidigare versioner. Det nya gränssnittet är snyggt och enkelt att använda för både amatörer och proffs.
Telefonväxlarfunktion: Överför allt innehåll från din äldre telefon till din nya iPhone inklusive foton, videor, dokument, kontakter, meddelanden etc.
Skärmspegling: Tillåter användare att spegla och spela in sin iPhone-skärm på en dator.
Snabbare dataöverföring: Den senaste AnyTrans 8-uppdateringen innehåller snabbare datainläsning och överföringshastigheter för bättre användarupplevelse.
Säkerhetskopiera och återställa data: Möjlighet att utföra fullständiga eller partiella säkerhetskopieringsåtgärder och även återställa sparade data när du behöver det.
Anpassa iPhone-ringsignal: Anpassa ringsignalerna på din iPhone så att de blir unika och lätt identifierbara.

Det är inte allt. AnyTrans iPhones Manager-verktyg uppdateras ofta för att inkludera nya funktioner och ge prestandauppgraderingar till befintliga funktioner.

Hur uppgraderar jag till iPhone 11 utan att förlora några data?

Funktionen “Phone Switcher” i AnyTrans 8 gör det möjligt för användare att överföra allt innehåll från sin gamla telefon till sin nya iPhone.

Om du vill överföra all data som är lagrad på din gamla telefon till din nya iPhone 11 utan förlust, är AnyTrans 8-programvaran det perfekta valet för uppgiften.

Nedan följer stegen att följa om du vill uppgradera till iPhone 11 utan dataförlust.

    Ladda ner den officiella AnyTrans 8 för iOS-programvaran och installera den på din dator härifrån. Efter installationen startar du AnyTrans 8-verktyget på din dator. Anslut både din gamla telefon och din nya iPhone 11 till datorn. I AnyTrans 8-fönstret klickar du på alternativet “Telefonväxlare” som visas på vänster sida.
    När du har valt Telefonväxlare klickar du på alternativet ‘Telefon till iPhone’ som visas till höger i programvarufönstret AnyTrans 8.
    Välj din gamla telefon från listan över enheter som visas till vänster i fönstret. Välj iPhone 11 från listan över enheter som visas på höger sida av fönstret. Klicka på “Nästa” -knappen.
    Välj de filer och data som du vill överföra från din gamla enhet till iPhone 11. Klicka slutligen på “Nästa” -knappens display i det nedre högra hörnet.

Och det är allt. Vänta tills överföringsprocessen är klar. Efter slutförandet överförs all data som finns på din gamla telefon till din nya iPhone 11.

Slutord

Det var en enkel guide om hur du uppgraderar till iPhone 11 från din gamla telefon utan att förlora några data.

Vi hoppas att du tyckte att AnyTrans-programvaran är funktionell och enkel att använda. Vid frågor om hur du använder programvaran är du välkommen att kontakta oss genom att lämna en kommentar nedan.

0 Shares