IFA 2014: Sony lanserar Xperia Z3 Compact för att slåss med iPhone 6

0 Shares

Precis som Z3 får den nya Compact 20,7 MP-kameran som vi såg – och älskade – på Xperia Z2, men med några viktiga tillägg.

Huvudet bland dessa är en ny högre ISO-känslighet: den kan nu skjuta upp till en DSLR-störande ISO 12 800, vilket borde ge några imponerande färdigheter i svagt ljus. Den har också en ny lins, i form av en vidvinkel 25 mm G-lins, plus förbättrad SteadyShot-programvara och några nya fotograferingsappar.

Andra nya förmågor inkluderar PS4 Remote Play-funktionen – så att du kan strömma dina favorit PlayStation-spel från din konsol till din telefon medan du är i badet – och högupplösta ljudfunktioner. Och inte bara kommer Z3 Compact att kunna spela alla dessa 24-bitars, 192 kHz-filer som du har laddat ner i flera år, men det kommer till och med att uppskatta bog-standard MP3-filer för högupplöst ljud.

LÄS MER: Varför ska du pumpas om (och bara lite skeptisk till) högupplöst ljud

Z3 Compact är dock inte helt utan kompromisser. Även om den fortfarande har ett glasbaksida saknas Z3-metallsidorna här, ersätts istället av en plastram. Det hjälper dock åtminstone att hålla det lätt, och som med alla senaste Xperia ‘Z’ -telefoner är det vattentätt och dammtätt enligt IP65- och IP68-standarder.

Det finns inget ord ännu om hur mycket Sony Xperia Z3 Compact kommer att kosta eller när den kommer att finnas tillgänglig, men håll ögonen limmade till Stuffs IFA 2014-täckning för alla de senaste nyheterna.

LÄS MER: Sony Xperia Z3 Compact praktisk översyn

0 Shares