iFrogs Impulse Wireless In-Ear hörlurar granskning

0 Shares

Jag var aldrig ett fan av Bluetooth-hörlurar eller ens hörlurar i allmänhet för den delen eftersom jag har upptäckt att de faller ur mina öron ganska enkelt och tömmer telefonens batteri. Även om något av det fortfarande kan vara sant, måste jag till och med erkänna att efter att ha använt iFrogz Impulse Wireless-hörlurar under en hel vecka började de växa på mig.

ifrogz-impuls-trådlösa hörlurar-4

IFrogz Impulse Wireless hörlurar finns i två olika färger, antingen svart och silver, eller vitt och rosaguld i en enkel svartvit förpackning. Hörlurarna är anslutna till en liten fjärrkontroll med en inbyggd mikrofon och kan användas för att ändra volymen och för att slå på och av hörlurarna. Kontrollboxen har också en funktion som jag inte hade sett tidigare i en uppsättning hörlurar, ett magnetiskt klämma som du kan linda hörlurarnas tråd runt, så att ledningarna formas ihop när du lägger bort dem. Det sparar definitivt lite tid och förhindrar den stress som vi alla känner för bra av att trassla i hörlurar.

ifrogz-impuls-trådlösa hörlurar-3

Impulse Wireless levereras också med två typer av öratoppar; ljudisolerande och regelbunden. Som någon som nästan uteslutande lyssnar på musik antingen med kollektivtrafik eller på gymmet, gjorde hörlurarna ett överraskande bra jobb med att avbryta ljudet från prat på tåget och från den höga musiken som spelades i gymmet, samtidigt som de bibehåller ljud av god kvalitet. Utöver det finns båda typerna av öronspetsar i tre olika storlekar: små, medelstora och stora så att du kan hitta den perfekta storleken för att passa ditt öra, vilket löste min rädsla att få dem att falla av mina öron hela tiden.

ifrogz-impuls-trådlösa hörlurar-2

När det gäller min andra rädsla för att batteriet förbrukar Bluetooth, är det tyvärr fortfarande levande och bra. Det går inte att fly. Bluetooth förbrukar din batteritid. På den ljusa sidan har hörlurarna upp till 10 timmars batteritid, så det finns ingen anledning att ladda dem varje natt.

De trådlösa iFrogz Impulse-hörlurarna säljs för cirka 34,99 dollar, men vi har sett dem billigare bland andra återförsäljare online. Du hittar mer information om dessa hörlurar på iFrogz webbplats.

0 Shares