Inga fler större uppdateringar av OnePlus 3 och 3T efter Android O

0 Shares

oneplus-3t-remiss-program

Efter lanseringen av OnePlus 5 kan ägare av tidigare generationens telefoner från det kinesiska företaget mycket väl ha undrat hur mycket mer support de kan förvänta sig. I en intervju publicerad på OnePlus-forumen har företagets produktchef avslöjat allt.

Oliver Z säger att OnePlus 3 och OnePlus 3T-ägare inte kommer att se några större uppdateringar efter att Android O har släppts. Om du hoppades kunna se Android P har du tur. Detta kommer att bli svårt för vissa OnePlus-fans att ta; även om det innebär att telefonerna kommer att ha behandlats med två större OS-uppdateringar, finns det verkligen utrymme för besvikelse när det gäller hur länge större uppgraderingar tillhandahålls.

Se även:

Det nämns inte exakt när OnePlus 3 och OnePlus 3T-ägare kan förvänta sig att få tag på Android O, men företaget säger att det inte kommer att finnas någon Android P för enheterna. Detta är något förvånande med tanke på att OnePlus 3T lanserades relativt nyligen.

I intervjun sa Oliver Z:

Android O kommer att vara den senaste Android-versionen som vi släpper för OP3 / 3T. Vi fortsätter att släppa säkerhetsuppdateringar under överskådlig framtid och erbjuder support för enskilda applikationsuppdateringar. Efter att OP3 / 3T har uppdaterats till Android O börjar vi flytta Open Beta-programmet från OP3 / 3T till OP5.

Han förklarar också varför det har varit så många programuppdateringar till OnePlus 5 de senaste veckorna, liksom att beröra vikten av Open Beta-programmet.

Du kan kolla in hela intervjun på OnePlus-forumen.

0 Shares