Innan Apple ‘Hello Hello’ Mac-händelse presenterar Satechi Slim Aluminium Wireless Keypad

0 Shares

knappsats03

Nästa vecka, den 27 oktober, kommer Apple att hålla ett pressevenemang som heter “Hello Again”. Även om företaget inte officiellt har meddelat att produkterna ska presenteras, tyder rykten på att vi kommer att se nya Mac-datorer. Apple har länge försummat sina stationära datorer och bärbara datorer (de säljer fortfarande en MacBook från 2012), och konsumenterna har ivrigt förväntat sig uppdaterade maskiner med bättre specifikationer. Det är mycket troligt att dessa folks önskemål kommer att tillgodoses nästa vecka.

Tyvärr för vissa har Mac-datorer (och många Windows-maskiner också) inte längre sifferplattor (aka knappsatser). För dem som arbetar inom den finansiella sektorn, eller helt enkelt lärt sig att skriva med ett tangentbord med en siffertangent, kan detta vara problematiskt. Lyckligtvis finns det många alternativ från tredje part på marknaden. Idag släpper Satechi det helt nya Slim Aluminium Wireless Keypad och det ser ut som en vinnare. Om du planerar att köpa en av de ryktade nya Mac-datorerna kan det här vara en sken. Inte bara kommer det i färger som matchar Apple-enheter, men det är smalare än Satechis tidigare erbjudande.

“Den Bluetooth-aktiverade trådlösa knappsatsen i aluminium, kompatibel med både Mac och datorer, har en ergonomisk, lutad design och halkskydd som ger maximal komfort och säkert håller knappsatsen på plats medan du arbetar med viktiga uppgifter. Knappsatsens smala profil betyder användare kommer inte bara att ha en störningsfri arbetsyta utan ledningar, utan kan också enkelt ta knappsatsen med sig i en bärbar datorväska, ryggsäck eller handväska, när de arbetar på distans “, säger Satechi.

Tillbehörstillverkaren delar vidare, “Slim Aluminium Wireless Keypad har ett inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som räcker i upp till två veckor och för att spara batterilivslängd går det automatiskt i viloläge när det inte används efter en timme. Som med andra produkter i Satechis Metallic-serie har Slim Aluminium Wireless Keypad en förstklassig aluminiumkonstruktion, tillgänglig i tre sofistikerade ytor, guld, silver och rymdgrå, för att perfekt komplettera Apple Magic Keyboard eller vilken arbetsyta som helst. “

Med MacBook Pro ryktas för att få en smalare kropp kommer ett mer snyggt tangentbord definitivt att komplettera datorn. Även om du har en äldre Mac – eller Windows-dator – bör den trådlösa knappsatsen i aluminium fungera bra. Det här passar lätt i en väska för dem som reser och kommer också att se vackert ut när man sitter på ett skrivbord.

Om du är intresserad av att köpa den kan du få den omedelbart från Amazon för $ 39,99 här.

0 Shares