Innan iPhone 7-evenemanget visar Apples Twitter-konto tecken på liv

0 Shares

apple_Twitter

Tro det eller inte, Twitter lanserades för över 10 år sedan. Det sociala nätverket, som nu handlas offentligt, är inte längre en ung teknisk rebell. Istället är det en mogen plattform som utnyttjas av kändisar, företag och vanliga människor som din verkligen.

Eftersom icke-tekniska företag som Arby’s och Fruit of the Loom har Twitter-konton, har tekniska giganter som Microsoft och Apple säkert också konton, eller hur? Egentligen, medan den förra är på Twitter, har den senare länge varit frånvarande från plattformen. Det är sant att @ Apple-kontot har funnits sedan 2011, men det har länge varit inaktivt. Med det sagt är Tim Cook aktiv i nätverket, liksom konton för några av dess tjänster som Apple Music och News. Idag, före det kommande iPhone-evenemanget den 7 september, visar @Apple-profilen tecken på liv. Bättre sent än aldrig, va?

Du undrar förmodligen vilka typer av produktiva meddelanden som Apple har delat på Twitter. Meningen med livet? Detaljer om den legendariska iCar? Egentligen har företaget inte tweetat någonting ännu. För närvarande är de enda anmärkningsvärda ändringarna den nya avataren, toppbilden och den verifierade statusen.

Apples nu verifierade profil följer inte någon, även om den redan har över 100 000 följare på mindre än 24 timmar. På grund av företagets popularitet kommer det säkert att bli en av de mest följda profilerna på plattformen så småningom.

Med iPhone 7-evenemanget planerat till 7 september är det mycket väl möjligt att företaget kan planera att utnyttja plattformen för att förbättra evenemanget. Inte bara kunde det live-tweet-meddelanden, men det kunde också dela video där. Kom ihåg att Twitter ökar sitt fokus på att vara en videoleverantör.

Kommer du att följa @Apple på Twitter? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares