Installera den senaste PowerToys-uppdateringen för viktiga buggfixar

0 Shares

Starta om PowerToys

Microsoft har skjutit ut två uppdateringar i snabb följd till förhandsversionen av PowerToys för Windows 10.

PowerToys 0.15 släpptes och innehöll korrigeringar för nästan 100 problem, samt att göra andra viktiga ändringar – inklusive meddelanden om tillgängligheten av uppdateringar. Men bara några timmar senare släpptes PowerToys 0.15.1 för att fixa ytterligare ett fel.

Se även:

En sak som folk har väntat på att komma till PowerToys är en Windows 10-version av TweakUI. Detta är ännu inte framträdande – inte för att vi vet att det kommer att visas – men Microsoft gör stora framsteg med verktygssamlingen.

Lanseringen av den här versionen säger företaget:

Vårt mantra för 0.15 var infrastruktur, kvalitet, stabilitet och arbete för att få ett sätt att automatiskt uppdatera PowerToys. Även om det tog lite längre tid att komma hit, tycker vi att det var värt extra tid att fixa buggar som verkligen påverkade din upplevelse med PowerToys.

Med lanseringen av PowerToys 0.15 delade Microsoft följande ändringslogghöjdpunkter:

Gör dig medveten om att det finns en ny version inifrån PowerToys Borttagen krav på att alltid “köra som admin” Lade till nästan 300 enhetstest för att öka stabiliteten och förhindra regressioner. Löste nästan 100 problem Gjorde .NET Framework-delar av källan går snabbare med NGEN Förbättrat för hur vi lagrar data lokalt Ökad FancyZones-kompatibilitet med applikationer Skapade 0-strategin, startprogrammet, tangentbordshanterarens specifikationer Arbetar med att städa upp vår eftersläpning och etiketter

Denna version följdes mycket snabbt av PowerToys 0.15.1 som inte bara fixade ett kraschande fel utan också gav Microsoft och användare chansen att testa uppdateringsmeddelandefunktionen – och det fungerar!

0 Shares