Installera Microsoft News Bar beta för att hålla reda på nyheter och aktier i Windows 10

0 Shares

Microsoft News Bar beta

Vissa människor är besatta av att hålla sig uppdaterade med nyheter, och det är något som är sant för fler och fler människor med tanke på den nuvarande situationen med koronaviruspandemin.

Microsoft har en lösning tillgänglig för missbrukare i form av News Bar beta. Den här kostnadsfria appen lägger till en nyhetsmarkering längst upp eller längst ner på skärmen, eller så kan du använda en sidopanel på båda sidor av skärmen. Du har valet mellan en text- eller bildbaserad version i alla fall och du får rubriker från tusentals betrodda källor. Det kan också visa aktier.

Se även:

Appen är kompatibel med Windows 10 version 17134.0 och senare. Microsoft beskriver det: “Nyhetsfältet ger dig de senaste nyheterna från Microsoft News-nätverket av över 4500 av världens mest respekterade journalistikmärken. Dessutom kan du konfigurera den för att ge dig uppdaterad information under hela dagen på din favorit lager”.

Beskrivningen fortsätter:

Microsofts Windows News Bar fungerar precis som Windows Aktivitetsfält. Det är där när du behöver det, var du behöver det och hur du behöver det. Anpassa dess utseende i inställningarna för att hitta den upplevelse som passar dig. Om du vill fokusera, oroa dig inte, du kan när som helst minimera nyhetsfältet och sedan ta tillbaka det när du är redo för det igen.

Nyhetsfältet är i Beta nu, prova det och låt oss veta hur vi kan göra det bättre!

Så … Installationen för appen var lite märklig, åtminstone för mig. Att försöka installera det direkt från Microsoft Store-appen resulterade i ett meddelande om att appen för närvarande inte var tillgänglig. Istället var jag tvungen att besöka den webbaserade listan för News Bar beta, lägga till appen i min kundvagn och slutföra köpet (även om appen är gratis); det är då möjligt att använda följande steg för att installera appen:

    Starta Microsoft Store-appen Klicka på “…” bredvid din profilbild Välj “Mitt bibliotek” Installera från din lista över appar

0 Shares