Internationell shoppingupplevelse kommer till Amazon Shopping-appen

0 Shares

Amazon-paket

Amazon gör det lättare att söka efter varor från internationella säljare och få dem att skickas till ditt hemland. Företaget tar med sig “International Shopping” -upplevelsen till Amazon Shopping-appen, och detta förenklar processen för åtkomst till Amazon med lokal språkstöd och att spåra objekt som skickas till ditt land.

Den nya upplevelsen är tillgänglig för iOS- och Android-användare, och det finns stöd för spanska, engelska, förenklad kinesiska, brasilianska portugisiska och tyska. Till att börja med stöds 25 valutor, men fler kommer att läggas till senare på året.

Amazon säger att den internationella shoppingupplevelsen visar “tydlig prissättning, leveranskostnader och uppskattningar av importtullar, där Amazon samordnar med kurirtjänster för tullklarering på kundens vägnar så det finns inga överraskningar vid köp eller leverans.”

Om du redan har Amazon-appen installerad på din iPhone eller Android-telefon, delar Amazon följande instruktioner för att komma åt den nya internationella shoppingupplevelsen:

    Öppna Amazon-appen och tryck på menyknappen längst upp till vänster på din appskärm. Tryck på “inställningar” följt av “land och språk”. Klicka på “land” och välj “International Shopping”. Du kan välja önskat shoppingspråk – vi erbjuder för närvarande engelska, brasilianska portugisiska, spanska, tyska eller kinesiska. Du kan också välja din lokala valuta med över 25 tillgängliga valutor. Tryck på “Klar” och börja handla.

På tal om förändringarna säger Samir Kumar, VP för Amazon Export och Expansion:

Vi innoverar alltid för våra kunders räkning och med dagens lansering gör vi shoppingupplevelsen på mobila enheter ännu bättre och bekvämare för våra kunder som bor utanför USA. Kunder har bett om ett sätt att enkelt hitta och handla endast tillgängliga produkter som kan skickas till dem. Den internationella shoppingupplevelsen löser detta kundbehov och gör det enkelt att bläddra, handla och skicka mer än 45 miljoner produkter till över hundra länder runt om i världen.

Läs mer på www.amazon.com/international-shopping-help.

Bildkredit: Hadrian / Shutterstock

0 Shares