iOS 12.1 beta 2 fixar iPhone-laddningsproblem och lägger till massor av nya emoji

0 Shares

iOS 12.1 beta-emoji

Apple har släppt den andra betaversionen av iOS 12.1 och medan iPhone-tillverkaren inleder inkludering av mer än 70 nya emoji, är den större nyheten att den innehåller en fix för laddningsproblemet som användare har klagat på.

När ägare av den nya iPhone XS och iPhone XS Max började klaga på att deras telefoner inte laddades, trodde man initialt att det fanns ett problem med den senaste hårdvaran. Men det verkar som att problemet faktiskt berodde på iOS 12.

Se även:

Apple är angelägna om att prata om tillägget av ny emoji – nya karaktärer med rött hår, grått hår och lockigt hår, en ny emoji för skalliga människor, mer känslomässiga smileys och ytterligare emoji som representerar djur, sport och mat, månkaka, röd presentkuvert, nazaramulett och så vidare, ad nauseum – men laddningskorrigeringen kommer att vara av större intresse för dem som har plågats av problemet.

Laddningsproblemet – vilket innebär att iPhones och iPads inte laddas om de är inkopplade eller placerade på en trådlös laddare när skärmen stängs av – har tagits upp i den senaste betaversionen av iOS 12.1. Det finns inget ord om när den offentliga versionen av beta kommer att släppas, men det borde inte vara för långt borta.

Om du inte är glad att installera utvecklarversionen av iOS 12.1 kan du se till att din iPad eller iPhone laddas genom att helt enkelt se till att du slår på skärmen innan du laddar den.

0 Shares