IPhone 7 och iPhone 7 Plus är en enorm hit på Sprint och T-Mobile

0 Shares

iphone7

De senaste iPhonerna kanske inte är väldigt annorlunda jämfört med förra årets modeller, men konsumenterna tycks inte ha något emot det. Enligt förbeställningsrapporter från Sprint och T-Mobile har iPhone 7 och iPhone 7 Plus en bra start och tas emot extremt bra av sina kunder.

Sprint meddelade idag att förbeställningar för iPhone 7 och iPhone 7 Plus under de första tre dagarna är mer än 375 procent högre jämfört med förra året. Transportören säger inte om det är en ny post för iPhone. Över på T-Mobile satte dock de nya smartphones en ny bar.

T-Mobile säger att iPhone 7 och iPhone 7 Plus sätter nya rekord för förbeställningar och förregistreringar. När det gäller förhandsregistreringar meddelade operatören att Apples nya smartphone bestade både iPhone 6s och den “smash-hit” iPhone 6, vilket tyder på att det finns ett stort intresse för den nya generationen.

Den förstnämnda är dock mer intressant och relevant för deras försäljningsresultat, och i det här fallet säger operatören att förbeställningar “från fredag ​​till måndag” ökade med nästan 400 procent “jämfört med nästa populäraste iPhone”. Dessutom säger T-Mobile att “fredag ​​satte upp en enda dags försäljningsrekord för vilken smartphone som helst någonsin i T-Mobile USA: s historia”.

T-Mobile säger inte vad “nästa populäraste iPhone” är, men baserat på Apples förbeställningssiffror från de senaste två åren är det antingen iPhone 6 eller iPhone 6s – den förra är mer sannolikt den , eftersom det bokförde siffror nära nästa generation medan det initialt erbjöds på färre marknader.

Om du förväntar dig att Apple ska följa upp med ett eget tillkännagivande måste du vänta tills det släpper sin resultatrapport för tredje kvartalet 2016, eftersom det Cupertino, Kalifornien-baserade företaget inte längre kommer att lägga upp initiala försäljningsuppgifter. Apple hävdar att försäljningen i år kommer att bestämmas av utbudet och inte efterfrågan, vilket tyder på att alla siffror som det publicerar inte återspeglar konsumenternas intresse för iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

0 Shares