iPhone 8 och iPhone X läcker: firmware avslöjar mycket om Apples kommande smartphones

0 Shares

iphone-x-läcka

Innan nästan vilken smarttelefonlansering som helst är det vanligtvis oändliga läckor – men Apple är annorlunda. Även om det ofta finns rykten om hur nästa iPhone kommer att se ut är fotoläckage och bekräftande detaljer om funktioner sällsynta. Innan tisdagens stora evenemang i Steve Jobs Center i Cupertino har det dock skett några ganska stora avslöjanden.

En läcka av iOS 11 guldmästaren har krypt online och analys av koden verkar bekräfta att Apple planerar att lansera en iPhone 8, en iPhone 8 Plus och en iPhone X den 12 september. Liksom detta har läckan gav oss också en inblick i de funktioner vi kan förvänta oss att avslöjas, inklusive Face ID, Portrait Lighting, True Tone display och animerad emoji som kallas animoji. Vi är nu nästan säkra på att LTE Apple Watch kommer att avslöjas också.

Se även:

I och med att lanseringsevenemanget på tisdag markerar iPhone: s 10-årsjubileum har det förväntats allmänt under en tid att Apple kommer att släppa en specialutgåva förutom de vanliga modellerna och Plus-modellerna. Hittills har man trott att tre enheter som heter iPhone 8, iPhone 8 Plus och iPhone Edition skulle meddelas, men nu ser iPhone X mer troligt ut.

Utvecklaren Steve Troughton-Smith grävde in i iOS 11-koden och hittade referenserna som tydligen avslöjar namnen på de kommande enheterna:

Ett namn är bra och bra, men hur är det med funktioner?

Först och främst finns det Portrait Lighting som kommer att gå med i de andra belysningslägen som fotografer redan har haft. Det ser ut som om vi också kommer att se användningen av iPad Pro: s True Tone-teknik på skärmen samt Face ID, 4K-inspelning vid 60 fps och animoji. Det finns också nya bakgrundsbilder.

Firmware föreslår också att vi kommer att behandlas med nya AirPods på tisdag, och det finns också en stark antydan att en LTE Apple Watch kommer att tillkännages – och du borde kunna använda samma telefonnummer som på din iPhone.

Vi kommer att ta reda på allt säkert på tisdag – och ta reda på det viktigaste priset.

0 Shares