iPhone X-fel gör att vissa användare inte kan svara på samtal

0 Shares

iPhone X på en svart bakgrund

Ett antal iPhone X-användare klagar över ett fel som gör att de inte kan svara på inkommande samtal. Rapporter om felet sprider sig via Apples supportforum, och företaget undersöker problemet.

Människor som upplever felet säger att när de får ett samtal ringer deras iPhone X, men skärmen vaknar inte. Medan problemet har funnits i ett par månader verkar klagomål växa i antal just nu.

Se även:

Apple har ännu inte belyst orsaken till problemet och det finns ingen officiell fix tillgänglig ännu. Supportforum är fyllda med massor av klagomål från iPhone X-användare som irriteras av problemet, och medan några lösningar har föreslagits verkar de bara vara tillfälliga korrigeringar.

Medan vissa människor har problemet på intermittent basis, för andra är det mer ihållande. Experiment från vissa användare visar att en enkel omstart löser problemet i vissa fall, men för andra människor gör en omstart ingen skillnad alls.

I ett uttalande till Financial Times säger Apple att de “tittar på dessa rapporter”, men gav inga tips om vilka framsteg som gjorts för att identifiera vad som pågick.

Bildkredit: Yourg / Shutterstock

0 Shares