iPhone X svarar inte i kylan och har ett grönt skärmproblem

0 Shares

Bara några dagar efter lanseringen av iPhone X börjar problem uppstå med Apples senaste telefon. Användare rapporterar olika problem med skärmen inklusive det faktum att den inte svarar under kalla förhållanden.

Utöver detta har andra iPhone X-användare funnit att skärmen lider av en grön linje som visas vid sidan av skärmen. Dessa rapporter är utöver Apples egna varningar om OLED-centrerade skärminbrännproblem, och trots att iPhone X har visat sig ha den bästa skärmen på någon smartphone.

Se även:

Apple har sagt att de är medvetna om problemet när iPhone X blir kall och tillägger att den kommer att fixas i en kommande uppdatering – den fixades inte med lanseringen av iOS 11.1.1. Medan företaget säger att handenheten ska fungera perfekt inom temperaturområdet 32 ​​grader F till 95 grader F, har vissa användare upplevt problem även inom dessa parametrar.

I ett uttalande till The Loop sa Apple:

Vi är medvetna om fall där iPhone X-skärmen tillfälligt inte svarar vid beröring efter en snabb övergång till en kall miljö. Efter flera sekunder blir skärmen helt lyhörd igen. Detta kommer att tas upp i en kommande programuppdatering.

Problemet med den gröna linjen verkar vara ganska begränsat, men det gäller ändå. Ett antal iPhone X-ägare har lagt upp bilder på sina telefoner som visar en grön linje antingen på vänster eller höger sida av skärmen, även om några har visat att den verkar närmare mitten. Antalet drabbade telefoner verkar vara relativt litet, men det kommer att bli lite tröst för dem som befinner sig i frågan efter att ha släppt en grand på en telefon.

Problemet verkar inte vara begränsat till en viss region eller till och med en viss typ av iPhone X. Apple har inte utfärdat ett uttalande om den gröna linjen, utan har bytt ut telefoner när berörda användare kommer i kontakt.

Bildkredit: Anna Hoychuk / Shutterstock

0 Shares