iWraps tar din Apple iPhone tillbaka till 90-talet med en iMac G3-inspirerad design

0 Shares

IMac G3 är förmodligen den mest ikoniska persondatorn i slutet av 90-talet / början av 2000-talet. Den första konsumentprodukten som släpptes av Apple efter Steve Jobs återkomst till företaget är allmänt erkänd som ansvarig för att hjälpa till att vända Apples förmögenheter och visa världen att datorer inte behövde vara beige.

Idag ser designen på iMac G3 lite klumpig ut, men då var det som ingenting vi hade sett tidigare, som det gjorde i en rad godisfärger som Bondi Blue, Grape och Tangerine.

90-talets nostalgi är stor just nu, och för att fira iMac G3 har Slickwraps introducerat iWraps-skalet för iPhone. Den kommer i fem livfulla färger och syftar till att “förvandla baksidan av vilken iPhone som helst till en livlig ombildning av gamla och nya Apple-design som lever i harmoni.”

Precisionsskärning för att ge en snygg passform och hålla smuts och skräp borta från iPhone-ytan, iWrap kostar $ 19,98 och är tillgänglig för alla versioner av iPhone, från iPhone 7 till iPhone 11, Pro och Pro Max.

Finns i färgerna Lime, Strawberry, Grape, Tangerine och Blueberry och du kan köpa iWraps härifrån.

0 Shares