Ja, du kommer att betala $ 1000 + för den nya iPhone

0 Shares

hemligheter chock överraskning man kvinna

Vissa tekniska kunniga bor på en annan planet, för varför skulle de ifrågasätta om konsumenterna kommer att spendera $ 1000+ på den nya iPhone X? Till och med Barclays kom in på detta och gjorde det absurda påståendet att Apple måste sötra affären för att få folk intresserade. Skojar du?

Om du inte har bott under en klippa de senaste åren är en $ 1000 iPhone inte av denna värld. Apple säljer toppklass iPhone 7 Plus för $ 969, och jag tycker det är väldigt svårt att tro att företaget kommer att tveka att korsa $ 1 000-märket med detta helt nya flaggskepp.

Tekniska kunniga kanske glömmer detta, men Apple säljer dyra smartphones. Dess uppdrag är inte att stryka deras egon. När Apple vill stöta på priset på en smartphone ser det inte på vad de så kallade experterna säger. Det gör det bara och folk accepterar det.

Trots att kunskaper kallade iPhone för dyrt har Apples smartphones sålt som hotcakes i flera år, trots att de är betydligt dyrare än många avancerade telefoner. Människor älskar iPhones, beviset är att de torkar golvet med tävlingen nästan varje kvartal. Och det är även när de i grunden är en generation efter.

Den här nya iPhone som vi pratar om är inte din iPhone. Det är en helt ny enhet som Apple kommer att marknadsföra i enlighet med detta. Varje ny sak som den har, varje större förbättring som den erbjuder, gör Apples jobb att övertyga människor om att det är värt det så mycket lättare.

Så när du tittar på nyckeln, kom ihåg detta: du kommer att betala $ 1000 + för den nya iPhone. Du vill bara inte acceptera det ännu.

0 Shares