Jailbreak din iPhone eller iPad med Unc0ver 5.0

0 Shares

iPhone

Jailbreaking din Apple-enhet öppnar upp en helt ny värld av liv utanför den muromgärdade trädgården. IPhone-tillverkaren har länge spelat en omgång med utvecklare som producerar jailbreak-verktyg, och nu har det kända Unc0ver-teamet kommit med ett verktyg som kan låsa upp nästan alla iPhone och iPad.

Unc0ver 5.0 går långt längre än andra jailbreaking-verktyg. Teamet bakom det säger att det erbjuder “fullfjädrat stöd för alla enheter på iOS 11.0-13.5 med Cydia och tweak-injektion”.

Se även:

En av de främsta bekymmerna som människor har om jailbreaking är säkerhetsmässiga konsekvenser det kan ha. Efter att ha identifierat en exploaterbar sårbarhet har teamet bakom Unc0ver kunnat producera en jailbreak-lösning som den säger upprätthåller inte bara säkerhet och integritet utan också stabilitet och batteritid.

Jailbreaking med Unc0ver betyder inte att du måste missa officiella Apple-tjänster. Utvecklarna säger att Cloud, iMessage, FaceTime, Apple Pay, Visual Voicemail, Weather och Stocks fortfarande fungerar.

Det finns uppenbarligen saker att tänka på både före och efter jailbreaking av din iPhone. Unc0ver-teamet varnar: “unc0ver Team varnar starkt för att installera någon iOS-programuppdatering som går sönder unc0ver eftersom du inte kan fängelsepaus på versioner av iOS som inte stöds av unc0ver vid den tiden”.

Men det står också:

Möjligheten att tillämpa framtida uppdateringar bibehålls. Ändringar av iOS-kärnan görs i minnet. Detta resulterar i att jailbreakade iPhone, iPad eller iPod touch förblir funktionsdugliga när en framtida Apple-levererad iOS-uppdatering installeras.

Efter släppet fanns det förståeligt stort intresse för verktyget, vilket fick webbplatsen att gå offline när Unc0ver-teamet twittrade:

Unc0ver finns att ladda ner från både GitHub och den officiella webbplatsen.

Bildkredit: EugeneEdge / Shutterstock

0 Shares