JAM Exec TWS Earbudsgranskning

0 Shares

Jag tittade ofta på Jam-saker på dagen och jag var alltid imponerad av deras värde för pengarna. Jag har nu fått ett par av deras nya, äkta trådlösa öronproppar, Exec. På papper ser de ganska bra ut men utseende kan bedra. Låt oss öppna dem och prova dem.

Detta är din typiska trådlösa öronsnäcka och laddningsväska. Bärväskan är väldigt liten, lätt och rund, vilket inte liknar något annat fodral jag har sett tidigare. Fodralet har fyra små indikatorlampor på framsidan som visar batterinivån och de tänds när du öppnar fodralet. En annan unik funktion, du snurrar den runda topprundan för att få tillgång till öronsnäckan. Det är en trevlig idé, inte en jag har sett tidigare men locket är lite spetsigt, med potential att snäppa med kraft, så titta på det. Väskan har en micro USB-port för laddning, old school.

Hörlurarna ser bra ut, de har bara den inre gummiknoppen så de är något säkra när de används men kan vara bättre. Hörlurarna sitter snyggt i fodralet, med en magnetisk kontakt mellan de två, för en säker och säker passform, så att de laddas.

jam_004-minjam_002-min

Inuti lådan får du hörlurar och fodral, plus några gummiknoppar i olika storlek, en USB-kabel och några instruktioner.

Hörlurarna har ett antal funktioner, inklusive en 8 timmars batteritid för hörlurarna, med en total laddning på 32 timmar från fodralet vilket är mycket imponerande. Det finns två mikrofoner i hörlurarna, vilket förmodligen hjälper till med röstkvalitet under samtal, plus de har beröringskänsliga kontroller. Touch-kontrollerna fungerar via pek- eller svepningsgester. Spela upp / pausa är ett enda tryck, svep åt höger för nästa spår, vänster till föregående tryck och så vidare. Alla gester är fullständigt detaljerade i instruktionerna men notera att det finns volymkontroll på hörlurarna.

Ljud var förvånansvärt bra för priset och funktionerna. Ljudprofilen är välbalanserad men om något är den lätt på basnivå och kan vara kraftigare. Med detta sagt lyssnade jag på ett antal olika album och alla var verkligen roliga. Dessa inkluderar inte någon aktiv brusreducering men som med alla hörlurar / öronsnäckor finns det alltid en positiv mängd passiv avbokning, vilket hjälper.

jam_003-min

Hörlurarna är mycket bekväma och mer än vissa konkurrenter jag nyligen har provat. De sitter väl inom mitt öra och är säkra men jag behövde bråka ibland för att se till att de stannade på plats. Dessa kan användas med sport, jag gjorde en 30-minuters snurrklass och de var bra.

Om du tar bort en öronsnäckor fortsätter ditt innehåll att spelas. Jag vet att många nya öronsnäckor nu inkluderar den funktionen, pausar ditt innehåll när du tar bort en, vilket jag är ett fan av, men dessa inkluderar inte den funktionen.

Touchkontrollerna fungerar bra, det känsliga området är öronsnäckans logodel, som har en upphöjd cirkulär läpp runt det, vilket gör det väldigt lätt att känna var det känsliga området är. Med några andra hörlurar jag har provat är det inte lätt att identifiera var man ska röra, men så är inte fallet här. Det känsliga området är lyhört och plockar upp fingret lätt nog.

Batteriets livslängd fortsätter och fortsätter, jag har ännu inte nått 32-timmars uppspelning, förmodligen mer 10-12 timmar MEN jag har tappat ett steg från batteriindikatorlamporna, så det minskar. Väskan laddas endast via USB-kabel, det finns ingen trådlös laddning med dessa.

Jam Exec TWS-öronsnäckorna säljs till £ 69,99 här i Storbritannien och till det priset skulle du inte bli besviken. Ljudkvaliteten är bra för priset, de är bekväma, batteritiden är utmärkt och kommer att hålla länge. För att ta reda på mer eller köpa, gå till den officiella JAM-webbplatsen.

0 Shares