Jamf ger administratörer noll dagars support för de senaste Apple OS-utgåvorna

0 Shares

applelogoinhand

Nya utgåvor utgör alltid en utmaning för systemadministratörer och det gäller Apple lika mycket som andra system.

Enhetshanteringsspecialisten Jamf erbjuder noll dagars support för de senaste vårversionerna av iOS (10.3), macOS (10.12.4) och tvOS (10.2).

“Som vanligt kommer Apples nya funktionalitet för iOS, macOS och tvOS i kombination med Jamfs nolldagarsstöd att hjälpa organisationer att bemyndiga människor med teknik som sätter användaren först”, säger Dean Hager, VD för Jamf. “Specifikt öppnar det nya ledningsstödet för Apple TV en enorm potential för förändring inom utbildning, hälso- och sjukvård, gästfrihet och styrelserum runt om i världen. Vi har bara sett början på hur livet ser ut i en värld av nätverksanslutna saker. Jag ser fram emot till automatiseringen kan vi hjälpa organisationer att uppnå genom att stödja framtida Apple-innovationer den dagen de blir tillgängliga. ”

Förutom att vara kompatibel med den senaste programvaran, ger Jamf Pro administratörer stöd för den nya funktionaliteten som lanseras för macOS, iOS och tvOS. Detta inkluderar nya säkerhetsfunktioner och konfigurationshantering för enheter, plus ytterligare hanterade begränsningar.

Det finns också en ny version av Apples Classroom-app, vilket gör det enklare att ställa in ad hoc-klassrum och betydande nya enhetshanteringsfunktioner för Apple TV, inklusive inställning utan beröring, konfiguration och appdistribution.

“För första gången kan företag och skolor ställa in och hantera Apple TV precis som de gör iPhone eller iPad, vilket innebär att de inte bara enkelt kan distribuera Apple TV utan också skapa en sömlös och sammankopplad upplevelse mellan Apple-enheter”, säger Dave Alampi, vice vd för produkthantering och marknadsföring på Jamf. “Och önskan att göra Apple TV-hantering mer nyckelfärdig finns. I en nyligen genomförd undersökning av 959 IT-administratörer på Jamf Nation rapporterade 97 procent Apple TV-enheter i sin miljö, medan 35 procent sa att de hade 50-plus-TV-apparater. om Apple TV-tillväxt planerar 44 procent av de tillfrågade att lägga till fler Apple TV-enheter nästa år. “

Du hittar mer information om Jamf Pro på företagets webbplats.

Bildkredit: rvlsoft / Shutterstock.com

0 Shares