Juicebar Bluetooth-högtalargranskning

0 Shares

Juicebar är nya för ljudmängden, eller åtminstone tror jag att de är det. Jag har sett dem släppa mobila krafttillbehör men har aldrig riktigt utforskat deras ljuderbjudanden. Vi fick en av deras nya Juicebar, frontade av två separata vänster- och högerhögtalare. Det finns också Juicebox som erbjuder en förare.

Juicebar finns i många olika färger som vit, svart, röd, grön, gul, blå, rosa och lila. De är gjorda av ett glänsande plastmaterial med ett metallhögtalarnät som täcker framsidan. De ser ganska snygga ut och färgvalet att välja mellan är enormt jämfört med andra märken med samma sortiment.

juicebar-högtalare 1

Du hittar alla kontroller, inte att det finns fler än en, på högtalarens baksida i form av en strömreglage. Du kan ställa in högtalaren på Bluetooth eller 3,5 mm aux-ingång som också finns på baksidan av högtalaren.

Det som är lite nedslående är det ljud som erbjuds. Du kan inte få mycket kraft från det utan att musiken snedvrider. Vi försökte flera musikgenrer genom högtalaren, men tyvärr föll vi ganska platt med var och en, särskilt de mer bastunga genrer som Dubstep.

juicebar-högtalare 2

Juicebar-högtalaren är ett trevligt litet paket som definitivt ger dig ett bättre ljud än högtalaren inbyggd i din mobiltelefon, men jag skulle inte räkna med att den skulle vara populär på en fest. Detta är definitivt ett sätt att ge ditt sovrumslyssning en kvalitetsuppgång över din mobiltelefon. De erbjuder en anständig byggkvalitet och färganpassning också, jag blev bara lite besviken av det tunna ljudet.

Det säljs till £ 39,99 när denna recension skrivs på Juicebars webbplats. Jag tycker att det är lite brant att jämföra det med andra mer högklassiga högtalare på marknaden som Jam Double Down eller House Of Marley Chant.

0 Shares