Justera inte din bildskärm – det här är verkligen BlackBerrys nya telefon

0 Shares

BlackBerry har avslöjat en trio av nya smartphones, varav den mest märkliga kallas passet.

Vid första anblicken ser det ut som att en teknosadist har sågat botten av en vanlig BlackBerry, men se närmare och du kommer att märka att illusionen är helt ned till tangentbordet.

Passet har dödat den fjärde raden på det traditionella BlackBerry-tangentbordet genom att flytta mellanslagstangenten uppåt, krympa den och placera den mellan V- och B-tangenterna. Efter att ha tillbringat timmar limmade på BlackBerrys tidigare tangentbord måste vi erkänna att det ser positivt främmande ut för oss.

Passet, precis som Q10, har en kvadratisk skärm på 1: 1, som mäter 4,5 tum diagonalt, med en upplösning på 1440 x 1440. Det är en mycket respektabel 452 ppi – mer pixelförpackad, till exempel, än HTC One (M8 ) 441 ppi-skärm.

Trots sin mindre skärm är passet faktiskt bredare än Samsung Galaxy Note 3 och mäter 2,8 tum över, jämfört med Note 3: s 2 tum bredd.

Allt är ganska bisarrt, och vi är lite tveksamma till hur bekvämt det nya tangentbordet kommer att vara att skriva på, med tanke på dess grunda makeover. Vi kommer naturligtvis att reservera vårt omdöme tills vi spelar med en personligen.

0 Shares