Justera och hacka OxygenOS på din OnePlus-telefon med JOnePlus-verktyg

0 Shares

Tweaking-verktyg brukade vara allt raseri för Windows, men inte så mycket idag. Fenomenet har emellertid i viss mån spridit sig till mobilvärlden. OnePlus-ägare har den strömlinjeformade OxygenOS att arbeta med för en upplevelse som är nära ren Android; men det finns alltid utrymme för tweaking.

Oavsett om du har rotat din telefon eller inte, ger JOnePlus Tools dig möjligheten att justera din telefon inom en tum av dess livstid (på bästa möjliga sätt, naturligtvis). Förutom att arbeta med rotade och icke-rotade telefoner, fungerar det även med Oreo-beta som finns tillgängliga från OnePlus just nu.

Se även:

Appen fungerar på OnePlus 3, OnePlus 3T och OnePlus 5, men det är inte något som alla känner sig bekväma med. Även om det inte är nödvändigt att rota din telefon för att kunna använda den – även om du gör det kommer du att få tillgång till fler alternativ – om din telefon är rotfri, måste du använda ADB för att tillåta appen WRITE_SECURE_SETTINGS-tillstånd Nedan).

Viktiga funktioner i tweaking-appen inkluderar:

Redigera snabbinställningsplattans antalantal Växlar färg för snabbinställningspaneler Växlar till monokromt läge från applikation eller QS-brickor Aktivera samtalsinspelare i lager Telefonapp Genvägar för dolda OxygenOS-inställningar (aggressiv dås / automatisk start av appar) Ändra enhetens virtuella upplösning Växlar kalibrering av display (DCI-P3 närvarande) (ROOT) Växlar mobildata från applikation eller QS-panel (experimentell) (ROOT) Växlar kanalbindningsläge 2,4 GHz (experimentell) (ROOT) Ta bort OnePlus Analytics (ROOT)

Som XDA Developers förklarar, med ADB-inställningar, måste du köra följande kommando:

adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Du kan ladda ner JOnePlus Tools gratis från Google Play

0 Shares