KB4517389 orsakar ännu fler problem med Windows 10 än vad man trodde

0 Shares

Windows 10-lådor

Att Microsofts uppdateringar för Windows 10 har varit problematiska är knappast en uppenbarelse, men storleken på problemen fortsätter bara att växa.

Vi har redan skrivit om många bug-rid-uppdateringar, inklusive KB4517389 som bryter Start-menyn och Edge. Nu får samma uppdatering skulden för visningsproblem och slumpmässiga BSOD.

Se även:

Inlägg på Microsofts forum visar att de problem som hittills har fått uppmärksamhet inte är slutet på berättelsen när det gäller KB4517389. Vissa användare – inklusive Walter Farrell – klagar över BSOD-problem och felmeddelanden som hänvisar till cldflt.sys. Medan Microsoft ännu inte har erkänt så mycket, anses KB4517389 vara att skylla eftersom borttagning av uppdateringen eliminerar problemen.

Som rapporterats av TechDows finns det också rapporter om BSOD-problem när man använder Affinity-programvaran. Återigen löser problemet problemet genom att ta bort uppdateringen.

Uppdateringsproblemen slutar inte där. WindowsLatest rapporterar också att när KB4517389 installeras på system med vissa versioner av Intel-skärmdrivrutinen, finns det återgivningsproblem med Start-menyn, Google Chrome och sökning i Windows. I det här fallet kan berörda användare välja mellan att avinstallera uppdateringen eller att rulla tillbaka till en äldre version av drivrutinen.

Bildkredit: Friemann / Shutterstock

0 Shares