KB4579311 kumulativ uppdatering orsakar många problem för Windows 10-användare

0 Shares

Windows 10 skrivbordsbakgrund

För några dagar sedan släppte Microsoft en ny kumulativ uppdatering för Windows 10. KB4579311-uppdateringen skulle fixa en rad problem med operativsystemet inklusive olika säkerhetsproblem, men – än en gång – den här uppdateringen visar sig vara problematisk för många människor.

Problemen som har rapporterats sträcker sig från felaktig installation med felkoden 0x800f0988, 0x80073701 eller 0x8007000d, till svarta skärmar, utskriftsproblem, till att inte kunna logga in på Windows 10.

Se även:

Som rapporterats av TechDows finns det olika rapporter från missnöjda användare på Microsofts supportforum. I fall av misslyckade installationer finns det rapporter om Windows som visar ett av två olika felmeddelanden. Den första lyder: “Vissa uppdateringsfiler saknas eller har problem. Vi försöker ladda ner uppdateringen igen senare”. Det andra felmeddelandet lyder: “Det fanns några problem med att installera uppdateringarna, men vi försöker igen senare”.

Medan de flesta rapporter om dessa felmeddelanden kommer från personer som har fått KB4579311 från Windows Update, men det verkar som att nedladdning från Microsoft Update-katalogen är lika problematisk.

Men det finns problem även för några av de människor som har lyckats få uppdateringen installerad. Vissa rapporterar problem med att logga in i Window, medan andra klagar på svarta skärmar vid start. Andra rapporterade problem inkluderar problem med skrivare och HDMI-portar. I dessa fall fixar saker avinstallering av KB4579311.

Bildkredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares