KEF Porsche Design Space One Wireless Headphones Review

0 Shares

Ljudmärket KEF lever och andas stil och lyx. Från deras golvstativ bohemouths till de bärbara Bluetooth-högtalarna ända till deras headphoines, deras produkter oser premium. Vilket var precis min första tanke när KEF Porsche Design Space One-hörlurarna landade på mitt skrivbord.

Redan från början av unboxing-upplevelsen, ända fram till att hålla hörlurarna i dina händer, kändes allt och såg bra ut. Inuti sin ursprungliga låda hälsas du med en fin låda som är fodrad med filt för att hålla väskan fri från fläckar. Insidan är dina vackert presenterade Space One-hörlurar samt en mindre bärpåse för din 3,5 mm aux-kabel och microUSB-laddningskabel. Förvånad över att det inte fanns någon USB Type-C.

Själva hörlurarna är täckta i ett mjukt att ta på material och är byggda extremt bra. Öronkåporna är lösa att hålla utan att känna att de går sönder. Det finns en väldigt generös mängd vaddering där den räknas över kronan och runt öronkåporna, och den är gjord av ett material som skyddar mot svett. Jag kände aldrig en gång att det här var en obekväm uppsättning burkar, men det är en liten periodbrytning. De var ganska snäva först. Designen är subtil men ändå premium. De kommer inte att utmärka sig bland en folkmassa, men jävla får de dig att känna dig som en miljon dollar när du går ner på gatan.

Hela IO placeras på höger öronkåpa. Här hittar du två portar för din 3,5 mm aux-kabel och din microUSB-laddningsport. Det finns tre knappar placerade tillsammans för uppspelning / paus och volym och en separat skjutreglage för att slå på hörlurarna och slå på ANC. Det första klicket möjliggör ström och användning med en tråd medan det andra klicket slår på Bluetooth och ANC tillsammans. Det finns ingen blandning och matchning tyvärr, även om kabeln fungerar i Bluetooth / ANC-läge, men batteriet kommer troligen att dö snabbare på grund av att den oanvända Bluetooth-signalen skickas ut ur hörlurarna.

När det gäller knappplacering kommer det att ta lite tid att vänja sig vid. De är tyvärr inte i bästa läge, och saker som att hålla ner volym upp-knappen för att hoppa över spår hamnade med krokiga fingerplaceringar. Strömreglaget är också på en hemsk plats. Jag var tvungen att ta bort hörlurarna fysiskt från mitt huvud innan jag bytte läge.

När det gäller ljudkvalitet är ljudets rikedom dock oslagbar. Allt som kastades åt det oavsett om det var rock, pop, hip-hop eller en podcast, ljudscenen var väldigt full och extremt väl kontrollerad. För vissa musiktyper skulle dock mer bas ha varit till nytta. Vad som är irriterande är att det inte finns någon följeslagare-app för mobil för att justera saker som EQ, som finns på liknande prissatta hörlurar som Bose QuietComfort 35 IIs eller Bowers & Wilkins PX Wireless. Några mer inmatningar från basfrekvenserna hade varit trevligt. Men det är inte för att avskräcka dig från lyssnarupplevelsen, dessa hörlurar låter fortfarande helt fantastiskt under rätt musikgenre.

Batteriets livslängd har citerats av KEF på cirka 30 timmar vilket är vad vi förväntade oss. Det är med Bluetooth och ANC aktivt. Min erfarenhet av att ha på sig dessa i cirka fyra timmar om dagen när jag pendlade till och från jobbet såg mig aldrig sträcka mig till laddaren förrän den slog helgen. Det finns röstmeddelanden varje gång du slår på hörlurarna. Det kommer att säga Battery Medium eller Battery Low, men det var nog med en guide för mig.

Så med det sagt, om du är ute efter en fantastisk lyssnarupplevelse från en uppsättning hörlurar som ser helt underbara ut, leta inte längre. Men samtidigt tycker jag det är svårt att rekommendera dem baserat på det faktum att knappens placering är så dålig, och bristen på bas och justerbar EQ för exakt ljuddesign. De kommer för närvarande in på Amazon något billigare när denna recension skrivs än en uppsättning Sony WH-1000MX3 och mycket billigare än Bowers & Wilkins PX Wireless (min favorit topplista just nu) så det finns det att tänka på också . För mer information, gå till KEF: s webbplats.

Amazon Affiliates Banner

0 Shares