Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 dubbelkanalsminnesats recension

0 Shares

Kingston, ett välkänt varumärke för tillit och valuta för pengarna i lagring och dynamiska minnesmoduler. Jag började använda Kingston-produkter sedan jag hade min första dator. Den hade 256 MB Kingston valueRAM, och jag spelar GTA Vice City (bästa spelet vid den tiden) på den. Tja, de dagarna är över och nu behöver vi snabbare RAM för att köra moderna 4K-spel (jag är en PC-spelare) som Battlefield 4, The Crew, Tomb Raider och mer.

Kingston kom med ett snabbare och modernt RAM-spel från HyperX-speluppsättningen, Kingston HyperX Fury DDR4 RAM med dynamisk frekvens. Basfrekvensen där RAM-körningen är 2133 MHz och när du överklockar din dator kommer den att justera frekvensen i enlighet med processorns klockhastighet.

RAM-pinnarna är svarta på utsidan och på insidan, höljet är galet av aluminium för att sprida värmen snabbare och hålla modulen sval. Det finns en fin HyperX-märkning på modulernas ovansida, kylflänsen är helt stängd med några öppningar för ventilation som hjälper till att kyla modulen lite snabbare. RAM-pinnarna är designade med låg profil kylfläns som gör det lämpligt att bygga en kompakt spel-PC.

Funktioner

Kingston HyperX Fury-minne levereras med HyperX-märke på toppen av manteln, ger ett snyggt och stilrent utseende till moderkortet. Bäst om du har en öppen PC utan skåp, det kommer bättre att visa upp dessa RAM-moduler. Också för att RAM-minnet är optimerat för Intel 100-serien och X99-chipsets. Kingston HyperX Fury DDR4-moduler förbrukar så lågt som 1,2 volt, vilket är mycket lågt än de tidigare DDR3-modulerna. Denna strömförbrukning verkar låg för en modul men om du gör en avancerad spel-PC och lagt till fyra av dessa moduler sparar du mycket.

Specifikationer

Kapacitet: 8 GB (2 X 4 GB) Installation: Plug and play-hastighet: 2133 MHz (basklocka) CL14 CAS Latency Spänning: 1,2 v

Testning

Vi testade RAM i vår spelrigg med följande konfiguration:

Windows 10 Pro (64 bitar) Intel Core i5 6400 @ 2,70 GHz Asus Z170 Pro-spel ATI Radeon 4 GB DDR5 Kingston HyperX Fury DDR4 8 GB-kit (2X4 GB)

Efter benchmarking av RAM med AIDA64, Geekbench 4 och MaxxMEM. Vi har några bra resultat som är lämpliga för spel från detta RAM-minne, resultaten är följande.

AIDA64

AIDA64 gjorde några läs- / skrivtest, kopieringstest och latentest och reflekterade dessa som resultat, du kan kontrollera resultaten nedan.aida

Geekbench 4

Geekbench 4 testade hela installationen startade med CPU och går hela vägen upp till Kingston HyperX Fury RAM. Testat RAM för kopieringshastighet, latens och bandbredd, nedan är resultaten.

MaxxMEM2

MaxxMEM2 gjorde samma tester med HyperX Fury; kopiera, läs, skriv och latens. Latensen för detta RAM-minne kom att vara 66,8 ns vilket skiljer sig lite från andra tester. Nedan följer resultaten.

maxxmem2_61427

Att testa ett spel-RAM kan aldrig slutföras utan att spela fler spel, så jag bestämde mig för att köra några 4K-spel som Battlefield 3. Efter att ha spelat i timmar är dessa RAM-moduler coola och håller spelet igång med stabila bildhastigheter.

Fördelar

Dynamisk frekvens Lågprofil värmespridare

Nackdelar

Dom

Kingston har lyckats skapa ett perfekt RAM-minne för speluppsättningar med låg profil. Tja, det finns nu en bra anledning att köpa DDR4-RAM: er; spel. Kingston HyperX Fury är en bra konkurrent inom DDR4 RAM som ger höga datahastigheter och låg latens till ett så bra pris.

0 Shares