Kohls kombinerar betalkort och Yes2You Rewards till en enda Apple Pay-upplevelse

0 Shares

Apple betalar

En av mina favoritställen att handla är Kohls. Nu har jag många anledningar, men i första hand gillar jag dess urval av prisvärda “Big and Tall” -kläder. Ja, jag är en fet kille. Det mesta av min garderob köps där, inklusive ofta mina sneakers också. Heck, de säljer till och med underbara hemvaror, som handdukar, kaffebryggare och tavelramar för att nämna några. Det är en fantastisk “one-stop-shop”.

En irriterande sak med Kohls shoppingupplevelse bär dock två kort till återförsäljaren. Du förstår, företaget erbjuder ett betalkort – vilket ofta krävs för rabatterna – plus ett lojalitetskort för att bygga belöningar. Jag har ofta undrat varför de inte bara kombinerar dem. Från och med idag, tack vare Apple Pay, kan du gå både hemma och få fördelarna med bara din iPhone.

“Kunderna kan nu betala för sina inköp med Kohl’s Charge och samtidigt tjäna Yes2You Rewards lojalitetspoäng med ett enda tryck med Apple Pay. Tjänsten finns för närvarande i cirka 250 Kohls butiker och förväntas vara i alla Kohls butiker rikstäckande senare detta månad, vilket gör Kohl till den första återförsäljaren som levererar en enstaka kassa som integrerar både sitt privata kreditkort som en betalningsmetod och ett framgångsrikt lojalitetsprogram med Apple Pay, säger Kohls.

Ratnakar Lavu, Kohls tekniska chef, säger: “Kohls blandar de fysiska och digitala shoppingupplevelserna på fler sätt än någonsin tidigare. Erbjuder bekvämligheter till Kohls kunder som gör det enkelt för dem – som en sömlös kassakontroll i Apple Pay som integrerar vårt värdestyrda lojalitetsprogram Yes2You Rewards – är ett av de sätt som vi leder som omnichannel-återförsäljare. Vi fortsätter att förnya mobilen för att ge en enkel, sömlös shoppingupplevelse oavsett om det är våra mobilbetalningserbjudanden, funktionerna och funktionalitet i Kohls mobilapp eller Kohls.com-upplevelsen på smartphones och surfplattor “.

Tyvärr kommer inte företagets populära “Kohl’s Cash” -certifikat att integreras med Apple Pay. Om du inte är bekant är det här skannbara pappersbitar från gamla skolor som kan lösas in vid framtida köp baserat på hur mycket du spenderar. För närvarande kommer de att fortsätta att kasta dina plånböcker och plånböcker. Förhoppningsvis kan Kohls arbeta med Apple för att ta med dem till det digitala betalningssystemet också.

Är du ett fan av Kohls som jag? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares