Kolla in de bästa tabletterna under 100 år

0 Shares

Tablettalternativen på marknaden exploderar marknaden. Dussintals val runt dig som kan få dig att gå wow. De har allt för att få din uppmärksamhet och när du inte har någon spänning om budgeten kan du helt enkelt välja någon. Men när budgeten är en begränsning och du bokstavligen inte har någon kunskap om surfplattor, hur man väljer bästa tabletter under 100. Alla har samma funktioner och pekskärm. Finns det något som gör att en skiljer sig från den andra? Ja, deras specifikationer. Kontrollera om de är bra eller dåliga beroende på deras specifikationer.

Oroa dig inte, om du inte gör vilka specifikationer du ska jämföra för att få bra surfplattor under din budget. Vi har separerat dem på grundval av specifikationer så att du kan hitta ett perfekt bord under 100.

En guide för att köpa bästa surfplatta

Massor av skäl kan vara där på grund av vilken du behöver en tablett. Du kanske bara vill spara din fritid med en surfplatta eller behöver något som är mindre än en bärbar dator för bekvämlighet. Oavsett vilket behov eller skäl du kan få det bästa om du letar efter dessa viktiga funktioner.

Fristående eller konvertibel tablett

Du har två val – standard eller konvertibel. Den första är som en stor smartphone med stor pekskärm och knappar. Detta är bärbart och superkompakt alternativ eftersom det väger mindre och mindre tjockt, enkelt kontrollalternativ och levereras med ett alternativ för Bluetooth-tangentbord. Å andra sidan erbjuder konvertibel surfplatta flexibilitet som PC och surfplatta bekvämlighet. De är 2-i-1-enheter som har bärbara datorer.

Storlek

Storleken på surfplattan sträcker sig från 6-18,4 tum men de flesta är högst 10 tum. Dessutom behöver du något som är lätt och praktiskt så att du kan bära det var som helst. Så måste checka in för bärbarheten så att du inte möter några problem när du hanterar dem.

Operativ system

Tablet finns i olika operativsystemsalternativ som iOS, android och windows. När det gäller iOS har du begränsade hårdvarualternativ men har ett antal appar med ytterligare funktioner som delad skärm. Android-surfplattor har obegränsade alternativ att välja om det är programvara eller hårdvara. Du kan också välja den senaste versionen av Windows 10 eftersom den har pekvänliga knappar för enkel kontroll och pekskärmsgester.

Appar och innehåll

Tabletter med alla de tre operativsystemen erbjuder olika appar, musik, filmer och annat innehåll. Om du köper en iOS-surfplatta får du hundratals appar att köpa från Apple Store. Det håller dock en fullständig kontroll över användaren om vilken app de kan köpa detta för att minska nedladdningsrisken. Android-användare har Google Play Store för att köpa sina favoritmusikappar och annat innehåll.

Specifikationer som betyder något

Viktiga specifikationer som processor, RAM, lagring och utökningsbarhet är viktiga när du söker efter de bästa surfplattorna under 100. Kontrollera surfplattorna för de senaste processorerna, till exempel snapdragon 800. När det gäller RAM är det inte en stor faktor eftersom den dyrare en surfplatta är desto mer RAM kommer det att ha. Du kan dock fortfarande förvänta dig att få RAM cirka 1 till 4 GB. Lagringen kan vara upp till 16 GB vilket är det lägsta intervallet medan det kan sträcka sig upp till 128 GB. Dessutom har få surfplattor möjlighet till utbyggbarhet där du kan lagra upp till 32 GB med ett SD-kort.

Batteri-liv

Detta är absolut en avgörande faktor när du köper surfplattor under 100. Kontrollera om den kan hålla i så länge som 15 timmar på en enda laddning. Men i genomsnitt kan du leta efter en som går inte mindre än 7 timmar.

Bästa tabletter under 100

Massor av billiga finns runt dig om din budget bara är 100. Dessa kan ha få begränsade alternativ när det gäller lagring och skärm men ändå kan du ha ett bra alternativ från vår lista.

    Amazon Fire HD-surfplatta

Den första på vår lista kommer med toppfunktioner som handsfree-kontroll, Dolby-ljud, hållbar och 1280 × 800 HD-skärm. Skärmstorleken är 8 tum och 1,5 GB RAM 1,3 GHz fyrkärnig processor. Det interna lagringsutrymmet är 16 GB vilket kan förlängas upp till 400 GB med ett SD-kort, det är för mycket. Det kan gå upp till 10 timmar på en enda laddning som är ganska bra.

    Fire 7 Kid’s edition

Denna barnutgåva har toppfunktioner som hållbarhet, enkla hanteringsfunktioner för barn, inkluderat prenumeration för barn med inlärningsspel och program. Den har ett RAM-minne på 1 GB och utbyggbart minne upp till 256 GB där det interna lagringsutrymmet bara är 16 GB vilket räcker för barn. Batteritiden är också bra och dina barn kan använda den oavbruten i 8 timmar.

    WInnovo V Tab

Stor skärm och dubbelband WI-FI, bakre kamera med autofokus kommer med ett operativsystem Android 6.0. Skärmstorleken är upp till 10,1 tum vilket är ganska stort. RAM-minnet är 2 GB med ett internt minne på 16 GB. Det kan dock inte förlängas så mycket som andra alternativ, bara 64 GB utbyggbar kapacitet finns med ett SD-kort. Hastigheten är bra med konsekvent wifi-täckning.

    Hoozo Android-surfplatta

Med en skärmstorlek på 9 tum kommer hoozo android med en dubbel kamera, Bluetooth-funktionalitet, med android 6.0, operativsystem och ett vitt hölje. Endast 8 GB intern lagring, 1 GB RAM, 64 GB utökbar kapacitet och 1,5 GHz Quad Core Cortex. Du kan välja antingen trådlöst eller trådbundet tangentbord. Den har matt design som gör den unik från andra.

    BataiOcta-Core-surfplatta

4 GB RAM och 2 GHz Octa-core-processor, den här är bra för nätverkande och lagring av minnesvärda videor och foton. Det har förmåga att hantera telefonsamtal men det går inte mer än 2-3 timmar.

Så det här var de fem bästa surfplattorna under 100 som du kan köpa för dina barn, för spel, för arbete eller för enkel användning hemma. Du kan få bättre alternativ om du ökar budgeten något.

0 Shares