Kolla in Windows 10X på Microsoft Surface Pro 7

0 Shares

Windows 10X på Surface Pro 7

Vi har hört mycket om Windows 10X – Microsofts svar på Chrome OS – och när vi firade ankomsten 2021 läckte operativsystemet online. Detta har inte bara gett människor en chans att få en glimt av vad som kommer – och prova det själva – utan också att få operativsystemet igång på en mängd olika enheter.

En dedikerad hackare har faktiskt lyckats få Windows 10X att köras på en Surface Pro 7. Dessutom fungerar det ganska bra.

Se även:

Hittills har människor lyckats få Windows 10X att köras i en virtuell maskin och till och med en M1-baserad Mac. Men vad de flesta kommer att vilja är möjligheten att köra operativsystemet på standardhårdvara och använda det som sitt primära operativsystem – förutsatt att de vill använda allt, naturligtvis!

Självcertifierat “Device Bricker” samt en UX-designerstudent, ADeltaX delade nyheter om att köra Windows 10X på Surface Pro 7 (specifikt i5-1045G4 / 16GB / 256GB-modellen) via Twitter:

Han delade också en kort video på YouTube som visar Windows 10X i aktion:

Som du kan se, fungerar i stort sett allt som du förväntar dig, och det svarar mycket bra på beröring och stylusanvändning.

Bildkredit: ADeltaX

0 Shares