Kommer Google ut ur surfplattaföretaget?

0 Shares

Googles logotyp

Google har tagit bort tablettavsnittet från toppen av sin Android-webbplats och gett upphov till att företaget tappar tabletter helt och hållet.

Det har gått en tid sedan vi såg en Android-surfplatta från Google, så flytten skulle inte vara helt överraskande. Vad som överraskade många var dock det faktum att Google tappade avsnittet Tabletter på sin webbplats utan någon form av tillkännagivande.

Se även:

Om du tar en tur till Android-webbplatsen kommer du att upptäcka att Telefoner, Wear, TV, Auto och Enterprise är listade. Jämför detta med den cachade versionen som sparats av Internetarkivet, om du ser Tabletter inbäddade mellan Wear och TV.

Försvinnandet av tablettavsnittet rapporterades först av Android Police och sa: “Det är det. RIP Android-surfplattor”. Webbplatsen noterar att om du försöker besöka android.com/tablets, transporteras du tillbaka till Android-webbplatsen.

Det återstår att se helt vad Google har planerat. Det kan komma att bli helt ur tablettverksamheten, eller så kan vi bara behöva hålla ut lite längre innan vi börjar se Chrome OS-surfplattan.

Skulle du sörja förlusten av Android-surfplattor från Google?

Bildkredit: test / Shutterstock

0 Shares