Kommer iOS och macOS att konvergera? Håll inte andan …

0 Shares

Blå Apple campus tecken

Apple har inga planer på att slå samman iOS och macOS, där Tim Cook förklarar: “Jag tror inte det är vad användarna vill ha.”

Detta strider mot rykten och spekulationer som har cirkulerat de senaste åren, men i en intervju med Sydney Morning Herald Cook gör det klart att de två operativsystemen kommer att förbli åtskilda enheter.

Se även:

Jämförelse av Mac och iPad sa Cook: “Vi tror inte på något slags att vattna ner varandra. Båda är otroliga. En av anledningarna till att båda är otroliga är att vi pressade dem att göra vad de gör bra … Och om du börjar slå samman de två, börjar du göra avvägningar och kompromisser. “

I intervjun fortsatte han med att säga:

Så kanske företaget skulle vara effektivare i slutet av dagen. Men det är inte vad det handlar om. Du vet att det handlar om att ge människor saker som de sedan kan använda för att hjälpa dem att förändra världen eller uttrycka sin passion eller uttrycka sin kreativitet. Så den här sammanslagningen som vissa människor fixerar på, jag tror inte att det är vad användare vill ha.

Kommentarerna är i linje med vad han har sagt tidigare, och den senaste intervjun kommer efter att rapporter tyder på att Apple skulle kunna börja skapa sina egna marker snarare än att förlita sig på Intel. Ändå kommer det fortfarande att göra några användare besvikna som gillade idén om ett universellt operativsystem för Apple-enheter.

Bildkredit: jejim / Shutterstock

0 Shares