Kompatibla telefoner får Windows 10 Mobile april 2018-uppdatering

0 Shares

Fyrkantig Microsoft-butikslogotyp

Uppdateringen av Windows 10 april 2018 till datorer runt om i världen har redan börjat, och Microsoft säger att uppdateringen också kommer att ta sig till kompatibla Windows 10-mobila enheter.

Antalet personer som faktiskt kommer att få den här uppdateringen är dock troligtvis ganska begränsat. Microsoft säger att tillgängligheten av Windows 10 Mobile april 2018-uppdateringen kommer att variera beroende på “tillverkare, modell, land eller region, mobiloperatör eller tjänsteleverantör, hårdvarubegränsningar” och – ominös – “andra faktorer”.

Se även:

Microsoft planerar att släppa stöd för Windows 10 Mobile 2019, men det finns fortfarande en handfull användare som vill hålla sina telefoner uppdaterade. Hittills har företaget inte sagt något om att föra uppdateringen från april 2018 till mobilanvändare, och referensen på Microsoft Support är ganska lågmäld.

Som upptäckt av Windows Latest, på sina supportsidor, säger Microsoft:

Skaffa Windows 10 Mobile april 2018-uppdateringen

Windows 10 Mobile laddar ner och installerar automatiskt uppdateringar när de är tillgängliga. Apriluppdateringen innehåller ytterligare funktioner och förbättringar för din Windows 10-telefon. För att manuellt söka efter uppdateringen, på Start, svep över till listan Alla appar och välj sedan inställningar> Uppdatering och säkerhet > Telefon uppdatering > Sök efter uppdateringar.

Notera:Tillgängligheten kan variera beroende på tillverkare, modell, land eller region, mobiloperatör eller tjänsteleverantör, hårdvarubegränsningar och andra faktorer.

Det finns fortfarande ingen indikation på när uppdateringen kommer att göras tillgänglig – och det är förmodligen inte en prioritet för Microsoft, så håll inte andan!

Bildkredit: Diverse fotografier / Shutterstock

0 Shares