Kopierar Samsungs nya ‘Black Pearl’ Galaxy S7 edge Apples ‘Jet Black’ iPhone 7?

0 Shares

BlackPearlGalaxyS7Edge-01

Under åren har vissa människor anklagat Samsung för att kopiera Apple med sina mönster. Även om den kritiken verkligen var mer giltig tidigt, har Galaxy-tillverkaren tagit fram sin egen designstil under de senaste åren – tystade några kunniga. Dess smartphones är väldigt populära och med goda skäl – de har ofta bra byggkvalitet och är fulla av många enastående funktioner. De är inte bara kloner eller imitationer.

En av Samsungs mest populära smartphones är den underbara Galaxy S7-kanten. Medan du aldrig skulle misstänka det för en iPhone, verkar Galaxy-tillverkaren idag kopiera Apple bara lite – även om det är oavsiktligt. Hur? Genom att införa en ny färg som heter ‘Pearl Black’ som påminner mycket om iPhone 7: s ‘Jet Black’ -alternativ. Trots att det kanske inte finns några bevis, tror du att det finns någon kopiering på gång?

“Den nya Black Pearl Galaxy S7-kanten följer Blue Coral och Pink Gold-utgåvorna som släpptes tidigare i år. Medan de till stor del inspirerades av lugnande, naturliga nyanser, var Black Pearl utformad för att vara modern och slående. Den snygga svarta ytan täcker hela enheten – kanter och allt – och tillför djup till sin glasdesign. Resultatet är en snygg helsvart estetik som fångar färgen i sin renaste form “, säger Samsung.

Det är sant att Apple inte äger färgen blank svart, så jag kan förstå att det kan tyckas lite konstigt att kalla det som en kopiering av iPhone. Ändå följer det än en gång Apples designstil. Oavsett om Samsung inspirerades av iPhone 7 eller inte, är en sak säker – ‘Black Pearl’ Galaxy S7-kanten ser fantastisk ut – elegant och vacker.

BlackPearlGalaxyS7Edge-02

Om du är intresserad av att köpa bör den dyka upp hos utvalda återförsäljare mycket snart. Det finns bara i den större 128 GB lagringskapaciteten, som tillfälligt är där iPhone 7 i Jet Black-kapacitet börjar.

iphone7-jetblack-select-2016

Tror du att Samsung kopierar Apples Jet Black-färg med sin Pearl Black? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares