Kult Beyond lanseras med 13 MP bakre dubbla kameror till 6999 INR

0 Shares

En ny inhemsk mobiltillverkare kommer in på Indiens smarttelefonmarknad som kallas Kult. Företaget har introducerat en ny smarttelefon Kult Beyond som kommer med en prislapp på 6,999 INR och exklusivt säljs på Amazon Indien från 18 augusti, eftersom registreringarna för försäljningen är öppna nu.

Dessutom kan fingeravtrycksskannern också användas för att svara på samtal, spela upp och pausa musik / filmer, stänga av alarmet och bläddra på hemsidan. Dessutom inkluderar anslutningsalternativen Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM-radio, 4G VoLTE-stöd och MicroUSB.

I en kommentar till lanseringen sa Hardip Singh, verkställande direktör, Optiemus Infracom: ”Dagens hyperuppkopplade tusenåriga kräver högpresterande smartphone med bra kamerakvalitet. Vi tänkte på det när vi byggde Kult Beyond. Denna vackert designade smartphone är laddad med klassledande funktioner och funktioner till ett mycket attraktivt pris, vilket är en extra fördel. ” Han tillade vidare, ”Hos Kult är vår strävan att erbjuda tillverkade i Indien och smarta smartphones i mycket övertygande prispoäng. Vi är övertygade om att Kult Brand kommer att ansluta sig till dagens ungdomar och möta deras krav och krav i stort. Vi förväntar oss att vi ser en enorm efterfrågan på Kult Beyond och är hausse på dess framgång. ”

Marknadssegmentet på ingångsnivån översvämmas av många lokala och utländska aktörer. Intex och Micromax styr redan segmentet och det andra varumärket som Xiaomi verkar hålla rätt nerv hos indiska kunder genom att lansera mycket konkurrenskraftiga och fantastiska Redmi 4A-handenheter. Så det blir intressant att se hur det här nya varumärket presterar med medelmåttig hårdvara och bra kamerainställning.

Kult Beyond Smartphone Specifikationer:

5,2-tums HD (720 × 1280) IPS-skärm. 1,25 GHz fyrkärnig chipset i kombination med Mali T720 MP1 GPU klockad vid 650 MHz. 3 GB RAM-minne. 32 GB inbyggt lagringsutrymme som kan utökas ytterligare upp till 32 GB via microSD-kort. Körs på Android 7.0 Nougat. Dual SIM (Micro + Micro). 13 megapixel bakre kamera med dubbeltonad LED-blixt. 13 megapixel framåt mot kameran med LED-blixt med dubbelton. Fingeravtrycksläsare på baksidan. 3000mAh batteri.

0 Shares