Läckade bilder visar OnePlus 8 Pro

0 Shares

OnePlus 8 Pro

Det är bara några dagar sedan OnePlus 7T och OnePlus 7T Pro lanserades, och läckage för nästa version av handenheten läcker redan.

Vi har redan sett hur OnePlus 8 förmodligen kommer att se ut och nu ger en ny läcka oss en glimt av dess stora syskon: OnePlus 8 Pro. En serie renderingar från pålitliga @OnLeaks visar att telefonen kommer att ha en hålslagskärm, inte mindre än fyra kameror och en 3D ToFsensor.

Se även:

@OnLeaks delade bilderna och handenhetsinformationen med 91mobiles, vilket gav oss en förintande smak av vad OnePlus har i butiken. Som du kan se från renderingen ser OnePlus 8 Pro ganska ut som den läckta bilden av OnePlus 8. Det finns samma hålslagskärm och böjd skärmkant.

Skärmen kommer att vara en 90Hz-panel som mäter 6,65 tum, och telefonens övergripande mått är 165,3 x 74,4 x 8,8 mm (eller 10,8 mm inklusive kamerabumpen).

Enhetens baksida är något annorlunda än den mindre OnePlus 8. Det finns en trippelkamerauppsättning på baksidan av OnePlus 8 Pro, och dessa förenas av en 3D-flygsensor som antyder att OnePlus har stora planer för 3D fotografi.

OnePlus 8 Pro bak

Även om inget släppdatum har lagts fram av OnePlus ännu, kan vi förmodligen förvänta oss att OnePlus 8 Pro kommer att visas någon gång i januari nästa år.

Bildkredit: OnLeaks / 91mobiler

0 Shares