Läckade renderingar visar upp OnePlus 8 Lite

0 Shares

OnePlus 8 Lite läcker ut

OnePlus är ett företag som genererar mycket intresse på grund av sina billiga men kraftfulla Android-telefoner. Det är också ett företag som inte är främmande för läckor, och nu kan vi ha fått vår första glimt på den kommande OnePlus 8 Lite.

OnePlus är vanligtvis ett namn associerat med avancerade “flaggskeppsmordare”, och det är inte länge sedan vi såg OnePlus 8 Pro läcka. Men med den senaste läckan verkar det som om företaget åter går in i mellanområdet – något som kommer att välkomnas av dem som fruktar att priserna har krypt för sent.

Se även:

De läckta renderingarna av OnePlus 8 Lite kommer med 91mobiler och @OnLeaks, och de visar en telefon med en hålslagskärm – den framåtvända kameran är placerad i mitten av skärmen. Baksidan visar en trippelkamerauppsättning arrangerad i en rektangulär konfiguration, men lite är känt om specifikationerna förutom måttuppskattningar på 159,2 x 74 x 8,6 mm och en skärm som är “mellan 6,4 tum eller 6,5 tum lång”.

På Twitter delade @OnLeaks en enda bild och länkade till 91mobiles artikel som innehåller många fler:

91mobiles delade också en video som visar renderingen i full 3D:

Detta skulle inte vara den första mellantelefonen från OnePlus. Tillbaka i 2015 släppte företaget OnePlus X, och nu verkar det vara redo att prova samma taktik igen.

Bildkredit: 91mobiler och @OnLeaks

0 Shares