Läckage: OnePlus 7 kan eliminera hacket med en popup-kamera

0 Shares

OnePlus 7

På MWC förra månaden visade OnePlus inte – som många hade hoppats – med OnePlus 7, utan valde istället att ge besökarna en praktisk glimt av en 5G-prototyp. Men en ny läcka ger oss en uppfattning om vad vi kan förvänta oss att se i den kommande handenheten.

I en video visas att OnePlus 7 har praktiskt taget inga ramar, och en 6,5-tums skärm är obegränsad av ett hack eller hålslagning. Detta beror till stor del på användningen av en kamera som dyker upp från luren.

Se även:

Även om det ännu inte är känt när OnePlus 7 kommer att se dagens ljus, räcker det inte för att stoppa läckor som ger oss en glimt av vad som kommer. Och det är precis vad Steve Hemmerstoffer och PriceBaba (via PhoneArena) har gjort.

PriceBaba delar en video som visar vad den beskriver som exklusiva 360-graders renderingar av OnePlus 7:

Handenheten ser till att skärmarna till stor del elimineras för att skapa en skärm som är nästan kant till kant, och det betyder att det har varit nödvändigt för att hitta ett nytt hem för kameran. Istället för att vara hus i ett skärmskärm, visar videon att den dyker upp från toppen av luren.

Kameror är fortfarande viktiga för OnePlus, och med OnePlus 7 – om 3D-renderingen ska tros – visar att det nu finns tre vertikalt monterade sensorer.

Vi måste vänta till senare på året för att få officiella nyheter om exakt vilken form OnePlus 7 kommer att ha.

0 Shares