Läckage visar att OnePlus 7 Pro inte kommer att bli billigt

0 Shares

OnePlus-logotyp

Medan Samsungs problematiska Galaxy Fold tävlade om uppmärksamhet genom att inte bara vara en hopfällbar smartphone utan också en utomordentligt dyr, har telefoner från OnePlus varit anmärkningsvärda för sina låga prislappar.

Lanseringen av OnePlus 7-serien är precis runt hörnet, och de specifikationer vi har sett har antytt att detta inte kommer att bli en billig telefon. Nu verkar läckta priser bekräfta detta.

Se även:

Den pålitliga tipster Ishan Agarwal har delad prisinformation för OnePlus 7-serien med Android Central. Det är klart – förutsatt att priserna stämmer – att 2019 är året som OnePlus-fans förväntas betala ett pris som är mer i linje med andra stora namn. Borta verkar det vara dagarna för en kraftfull telefon till ett knock-down-pris.

Priserna är för Europa, men det är säkert att anta att € -symbolen helt enkelt kan ersättas med $ -symbolen.

Priser för en OnePlus 7 Pro med 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme förväntas ha en prislapp på 749 €. Flytta upp en nivå till Pro-modellen med 12 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme, och du kan förvänta dig att betala 819 €.

Det finns också en 6 GB-modell för vilken prissättning inte är känd, men den antas ligga på cirka 699 €.

Med lanseringshändelsen OnePlus planerad till 14 maj väntar det på under tre veckor för att se om dessa priser är korrekta – och då måste vi se vilken typ av inverkan prisökningen har på OnePlus-försäljningen.

Bildkredit: I Green / Shutterstock

0 Shares